蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
條恐龍出現未?
!!!又有新既方向
有無人試下將煙花背面黑較光,睇下有無隱藏信息
大把師奶 阿叔只會睇81台
但post 1嗰個唔使咁大期望查到d咩 始終連登ac有別真實世界既佢 但好好呀起碼有新既諗法
我有諗過將出現既時間去解讀一下
其實我覺得有機會係咁,其實係sales以前簽落某公司嘅單(可能同2003年簽, 蘋果電影同一張contract)唔知咩原因之後無播到(你當住係沙士先),靜左air time 無用。咁多年都無人追Tvb,個客又唔記得,突然個客記得翻(可能年尾 finance audit) 所以依家客叫sales拎比翻佢播,但果時contract冩明只可以播合約上既片,所以只係拎返啲舊片出嚟播(因為條片好明顯唔係新整出黎)
有可能喎
但有冇人有留意post 1個樓主喺之後既post有冇參與討論? 立場如何? Sor我post 3-4先開始Mon
睇嗰個人啲舊post感覺上係鍾意睇電視only,代表唔到啲咩
我有諗過係TxB收黑錢用呢招洗白佢
因為我估tvb 都唔會on9到搵d咁既客’照計都係跟contract , 但又唔想反contract 又唔想蝕個production 咪有咩就播咩
但係條片16:9
03年仲用緊4:3
但間公司都執咗啦 播出街有用
高登post先架
自己睇timestamp

但之前4:3, 今次16:9,調整過應該係新片,tvb應該唔會主動幫手轉比例?
最合理既原因
同埋可能除咗tvb係成個廣告計劃既一分子,其他媒體好似蘋果東方都係,所以各媒體都低調處理
可能講到尾都係行銷手法
轉比例 就小事姐
但TVB 點可能唔比on top 加服務費
比改廣告就似乎晤make sense
咁轉左幾手可能連舊公司資產一齊賣,新公司接管check 翻以前d數之後又唔想蝕比tvb 所以咪用咗佢囉呢個廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞