蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
可以係同一個人
好明顯係格硬拉大佢la, 我諗拖左人地數咁耐改改都唔係大問題
收到風係樓豬老母開po
你指出到一個make sense的解釋 討論自然會收皮
你不停嘈除非令我覺得你比中二更on9之外其實無用
講到你地做緊嘅嘢好有用
成班被迫害妄想症嘅毒能
你又提出唔到駁論
又不停鳩人身攻擊
其實有乜用
attention whore
冷靜!唔好散播恐懼!
無用 撚鳩你地班傻閪
慘得過你喺個post度恰毒撚攞優越感
慘得過做毒能俾人恥笑
回撚咗我哋邊度似未呀 咪扮失憶
我地做緊嘅嘢咪就係傾下件事有乜可能性
從中得到樂趣同滿足求知慾

你就係破壞個討論
得到注意力...
搵我?

好寒
1. 對立+敵意關係
落廣告條友 (勢力好大) <—> TBB + 香港人 +傳媒

2. 冇敵意關係
落廣告條友 + TBB + 傳媒 (合作搞緊檀野) <—> 香港人

兩個情況 TBB 都一定知情
收得黑錢個廣告做好少少得唔得?依家擺明係同人講有古惑
嫌要拎舊錢出黎整咁係逼逼short條數度做手腳唔好過?

佢哋嘅lv已經下降到得番下面兩格
如果真係隔左15年都冇auditor發現咁大舊prepayment
果間firm 都幾撚廢下
睇哂第6同第7個post,法國係果個自稱「製作組公司」條友出左聲明+點人相先開始有大量打手全面進場第7個post 唔知有冇關聯呢
利申當故仔/自由研究睇only,大家都冇必要咁認真去嘈交,派下膠俾佢地咪算
利申2 追完之前都唔出文住唔好再quote我問啦
咁新公司播舊公司廣告其實有咩著數?
純粹為啖氣?
唔係,但要睇d media, digital 同it d project 仔, 所以以finance ar contract 果d 知小小
Tvb 唔解釋咩事, 我估係TVB 自己份contract on99 7左,又比人追上們咪求其播左之後冇拖冇欠file close
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞