蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
吹水台
搵人試下問tvb廣告部問下可唔可以咁樣登廣告,如果話唔得咁即係有問題
話個廣告用同蘋果嗰個嘅類似version?
睇住廣告倒數
倒數31號00:00
吹水台呀on9
除夕快樂
我個故仔
首先個故仔係某一個組織本身諗住係想係一個地小但係人口稠密嘅地方發動恐怖活動,所以佢地就就搵左當地一個有十分知名嘅會員去辦一個集會活動。
咁個知名會員可能因為知道左個組織會發動恐怖活動,所以個知名會員就用個匿名去賣廣告,希望大眾會有所行動,而個廣告歌係想暗示個知名會員嘅真我同良心,點知佢發覺竟然冇人有留意到佢想表達嘅野,所以個知名會員唯有親自去腰斬呢個集會,因為佢知道有機會會俾組織發現到佢呢個背叛嘅行為會危害到佢自身同家人,所以有感而泣。
發覺好多人打壓我地連登仔破解驚天大陰謀
留意到呢排天氣突然好凍 成件事好鬼
係咪中共為左阻止我地調查而改變天氣
你知啦 依加控制天氣其實好易
中共都試過製造地震
不過佢地愈打壓 代表我地方向正確
想問樣嘢,唔知前面有冇人已講過:
想問下03年出廣告嗰陣,嗰時有冇人討論過?有冇人覺得奇怪 定純粹冇宜家網絡咁發達先唔覺有啲咩noise
無講過 果時太細都無乜聽過
好不安 要期禱😟認真
又係copy and paste講廢話
係...我都唔敢講太多
一定關事,個廣告係播佢首歌,跟住佢演唱會腰斬,當時唱梗首歌係2003年嘅歌,個廣告前身係2003年播,有無咁多巧合?
唔係報警報發現傻人案咪算佢執番身彩囉
咁仲講乜學術,大家都係鳩吹
洗乜有根據
當年呢啲質素嘅廣告喺電視度播,一啲都唔出奇,你睇返九幾年啲廣告,質素都係差不多
巴打
我建議你加密
加左密既,感覺上就一定係真,神探先會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞