蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
以TBB性格 一係回水 一係拎啲條款唔俾佢出街
唔知實際運作,但
1.事隔15年真係check到?講緊電視廣告唔係assets
2.事隔15年先check到?中間唔使做audit?
支持香港警察快啲拉晒呢班犯罪份子,有預謀偷拍仲想爆格
希望呢班社會垃圾快啲死全家 唔好浪費地球資源
最好就預言成功有大事發生中晒落班中二病毒撚身上
預言成功有大事發生既話何來中二病毒撚
仲有條片係16:9
應該未必
你講嘅情況就好似曾江嘅美源髮彩個廣告咁
唔記得左咩原因要keep住播
但係都會有媒體講返點解會keep住播
就算唔係咩新聞,都算八卦野
冇理由今次冇媒體提下煙花廣告
個個都以為自己20世紀少年上身 如果搞抗爭啊有一半咁認真啦香港成功左啦

屌你老母 中二撚
仲有班係咪都嗌不安 好驚 好鬼 吊詭 件事唔簡單
但又無理據無分析
是但一句事實陳述句就加個 散播恐懼
播又話不安唔播又話好吊詭
無著數,只為消左條數,為做而做, 咁file close 得係audit 有個交代
唔係到時比人追tvb時有藉口話有舊錢比左tvb 但末做嘢

賺左我地成8個post lo
商業大業走廊只要保安唔拒絕係人都入得 你唔俾我上去問價做生意 又冇標誌寫禁止拍照
即刻出現 好似雲海咁係咪都話吊詭
個廣告淨係落翡翠台 咁吊詭個地方係咩呢
我諗黎諗去淨係諗到二十世紀少年個血腥除夕夜,
而個廣告係有人想通知外界將有事件發生,
等大家作好心理準備。
因為當年嘅資訊科技冇現今咁好,所以冇咩人會留意,所以個年先發生咁多事。
FF中
your name
咁你哋有咩理由說服到我哋唔查落去?
Exact7ly 就係氣象post果陣
又黎過
其實一切恐怖上係就新年流流無端端有個煙花廣告出嚟
Audit 大公司係要keep 7-15年 (咁播實過$1m media) 所以實有record
可能轉手幾次掛,我亂咁估
Same as you

以人廢言

呢張圖重忙過阿寶
你咁樣係咪會型啲
巴打究竟你唔係波台搞事定我block錯左你

咁究竟你係咪真係比人跟
個廣告咁成功,可以做勁個勢,點解公司唔出黎應頭?唔想蝕,到依家有賺wo
應該唔會
正常一間公司買咗spot,tvb會要你一年內用曬佢。最多畀你帶落下年Q1,唔用就forfeit。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞