男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
我用第三方軟件聽歌一關screen歌都關埋
係都要用google music先正常
做乜剪卡,換卡未得囉
剪卡壞slot有機會當人為
no,mdplayer,主要用player control+mdplayer 或google music remote 部7plus
android wear
有呢個機會

自己剪,
但張micro sim 係比nano
厚身咗少少!
以前買機人哋都叫我唔好剪卡,壞slot一嚟鋪頭唔會換機,二嚟可能俾人當人為要收錢整
邊部先
大更新有時要等番一兩日先穩定,再唔係就試reset
升左好好用
靚左好多
係用snapchat 有少少bug
點解alarmy唔work架
屌係咪又係pie嘅問題
連續兩日唔知醒
Nokia 8.1 has “NEG” glass protection & not Corning Gorilla

https://nokiapoweruser.com/nokia-8-1-has-neg-glass-protection-not-corning-gorilla/
提醒要拎nokia機去香港保養吧巴打
部分機維修冇零件
要等船期運話黎
我部nokia6.1p壞左差電都左兩個星期
提醒要拎nokia機去香港保養吧巴打
部分機維修冇零件
要等船期運話黎
我部nokia6.1p壞左差電都等左兩個星期
有冇人知the club 買8.1有冇sd card?
巴打有無遇到問題
上月中買有

快d減價啦
咪用打造呢隻蝗字啦
mod 係 修改?改裝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞