男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
咁有冇aptx?
Nokia 9肯出未啊
8仔終於上pie了
啱啱都收到,表現如何?
有aptx,aptx hd 同ldac, 我專登去左sony pro shop 試條ldac 藍芽線,aptx hd同ldac都得,我另外有條aptx 藍芽線係work 的,係得aac唔work, 屌你老母hmd
咁你幾時試埋sen記
銀城間百佬匯應該仲有得試
MGC_6.1.021_MI8_V1d.apk
角度問題
前排去無demo, 而家又有?不過support aptx 同aptx hd 應該work 的,但果隻太貴不了
我冇試過,隔離位巴打話有
要用多一段時間先答到你
iphone7 同 Nokia 8.1點比較?
主要係速度同個mon

因為自己部iphone7爆左mon諗緊換mon定直情換機🙈
7 plus wifi 有問題個d機,入去recovery 揀一次 run graphic test 就會解決到問題
iphone 7整mon算啦
有個巴打成家都用7 PLUS, 4部入面得1部冇問題

跟住入左去run graphic test之後, 依家4部都正常返晒
睇黎要等更新
Hi! We care a lot for Sirocco. One of the device I frequently use and I've been testing the Pie build. Sirocco will follow after Nokia 8, next in line.
收唔到
係咪因為用咗beta 所以先收唔到
#metoo
試下清入面啲塵
我用6.1玩左幾個月都開始叉唔到
btw
拎上去旺角保養整洗唔洗單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞