男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
新U 係電量上,同imaging processing 上勁左
依家手機咪又靠chips 做processing
下粒U 處理低光 , HDR 又會加強左
你啱啊
但都要睇實際表現先比較到
除非佢勁過night sight
不過我覺得night sight 已經唔止10X light
HDR team 訪問話有快門三定五秒效果
當你手機正常用1/15 , 三秒已50倍光(當iso , 光圈不變)
題外話:唔知點解我部V10影相總係覺得暗咗,而家用manual mode EV+1.0好似好D
其實7plus wifi問題係唔係永遠解決唔到?
成日連連下話上唔到網,但係其他電話電腦都照上緊
os都更新左幾次都係fix唔到
升左pie用平滑邊緣hide notch既話,開whatsapp個時有時會個Noticfication bar會落左一格然後好快閃一閃變返工正常位

有冇人都係咁?
希望啦...
wifi d 咁基本既野都可以搞成咁
成日要restart好煩
屌你拎唔返張sim 卡出嚟
唔升好過升
試左recovery mode > graphic test未?
graphic test?
未喎,同wifi有關?
我次次上唔到網都要reboot
我果部sim 卡槽咁就收左皮
上左pie之後就倒水鳥
進不得
退亦難
張sim係大卡剪出黎?
唔係 頭先一吉個窿 有個清脆一聲 出唔到嚟
過幾日係數碼窿拎張新sim 卡先去整機

巴打!
乜型號??
Nokia 7pus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞