男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
返去幫老母試下先
其實price.com d 細鋪係行貨但平過豐澤 百記個d 平大概4舊水
呢d 細鋪信唔信得過?
Android pie究竟值唔值得升?
唔升 買 Android one 變咗無意義
Nokia x7 個相機好廢
1200萬像素得4:3
16:9得900萬像素
Csl 無啦啦送左部6俾我
半身用pixel 1 諗住轉會iphone 但發佈完又買唔落
頂一排睇下點 好用就買8.1 plus/ 9
Csl 無啦啦送左部6.1俾我
半身用pixel 1 諗住轉會iphone 但發佈完又買唔落
頂一排睇下點 好用就買8.1 plus/ 9
續約所以送?
唔係正常架咩

7.1有更新
我又無事了,都係差不多電量,係用錶睇信息慢幾拍
都係最多用多1成電左右 邊洗尿袋
使唔使reset?
無reset nokia 7+
android wear1.5問題?
用緊nokia 7 plus

我用wifi連Line/whatsapp call個陣會突然無聲 連線不穩 斷線
本身以為淨係電話問題
但岩岩我用wifi睇IG直播都會卡住畫面

用ipad試過call同睇直播都無事
手機我試過用數據 唔用wifi都一樣問題

點搞好

之前上網見人整sim sd合體卡
心思思終於整咗
屌丫。。
明明已經磨到張sd卡見金屬咁滯
仲係有壓力頂到個mon有藍色印(左邊)
各位以此為鑑,聽日去換張新sim
咁最後用唔用到雙卡
都正常,係多咗個印 接受唔到
X7 用唔到google 個你的時間軸
同埋好多時都定唔到位 特別係室內
仲有部機有方法root 同unlock bootloader 未
如果係真的話可以同nokia講bye bye
個所謂既beta版根本就係換左pie皮既oero,好多pie既功能冇加入去
同埋如果一樣的話佢一開始delay黎做咩
以後買返親生仔算
點解係換咗皮嘅pie
佢話beta同正式版唔差得遠渣喎
講明唯一分别係feedback app
其實除咗ui之外,功能真係唔齊
啲ai功能又雞肋
係音量同media分開嗰part我覺得值得升
我無理解錯的話,佢意思應該係beta pie同official pie個分別唔大喎,唔係講緊android o喎
feedback app係話official pie會更新上新版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞