男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

中文版仲有
人在西九,8仔個gps話我喺上水
hmd
各位用nokia 8.1 o既巴打, 想問下部機有冇always on display
search耐咗,仲要唔準
WiFi 好似收得好左好多
8.1既巴打用咩mon 貼? 淘左兩張個邊都貼唔實
諗住洗完機照用pie冇事,點知個pie系統慢慢佔晒個storge,搞到用唔到迫住再試,cmd果度:waiting for decive 跟住冇反應
唔想半年就換機
普通膠貼
pie?
nokia 8.1抵唔抵買?
yes
升咗之後gps錯晒
啱嗰陣就錯方向,反方向顯示
有呀
屌,因為我係送上門,但發現冇張卡,單都冇寫,聽日落去嘈下先

唔該巴打!
https://youtu.be/0hPeqXQvli8
跟住呢條片唔得
係咪Ta-1062關係
thx ching
https://forum.xda-developers.com/nokia-7-plus/how-to/finally-downgrade-phone-official-t3849437/page1
我係跟呢個,記得wipe咗current slot先再switch slot

3個model通用
諗住洗完機照用pie冇事,點知個pie系統慢慢佔晒個storge,搞到用唔到迫住再試,cmd果度:waiting for decive 跟住冇反應
唔想半年就換機
你未grant adb device? 要開USB debugging

電腦入面開usb偵錯再用cmd? thx ching
玻璃貼係咪一定邊位貼唔實?
因為個mon本物個邊好似係灣
pie上面個日期同天氣係咪無得息左佢
試過曬google探索個度息曬,停曬"位置"都唔得
但lock screen作佢又無出現
通常無邊會預留虛位
可能2個mm

淘寶人仕
叫甚麼細一圈

因為四邊灣落去
預留太多,包唔晒
預留太少,有白邊

呢張玻璃貼就啱啱好
有冇link

rmb 14.77
2前2後貼

啲位巧fit
貼果時要有少少技巧
8仔上完pie個藍芽好似垃圾咗
不嬲都咁垃圾,無感覺
請問各位用緊7+嘅巴打
有無買過邊隻mon貼係真係貼得哂成個前玻璃
打算淘寶但係始終都無得睇實物fit唔fit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞