男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
一升完嗰兩日 竟然要帶尿袋出街 屌佢老味
都就2019年無謂入835啦 除非你好鐘意追求音質先LG
V30個mon係垃圾嚟
狗也不屌
剛出左部8.1,樣樣都幾好但係個bluetooth audio codec 竟然唔support aac, 照行sbc, 反而我條TRN 藍芽線就support aptx, 但有aptx hd 鐵三角新果隻真無線就唔support 又就走去sbc 之前用samsung 機無呢d 問題的, 玩藍芽耳機真係咪買nokia.
依家先出6.1plus 是否好不智
鋼銀好靚
拎上手就明

不過如果想沉實d 既就藍好d
有冇試過開airplane mode再熄番,可能唔洗reboot

其實佢有齊,可能自己認唔到隻耳機掛
個mon冇研究喎,我用開V10係有D殘影咁囉。音質方面,我而家係用緊$900 JVC耳機去聽320k MP3/AAC,係咪有冇DAC都冇分別?
佢有得簡但係唔work 的,出完setting再入返去會跳返SBC...
巴打如果得閒可唔可以去試下sen記個隻行唔行到aptx
有無巴打用通話錄音?
Android pie 係咪block 晒?
琴晚咁啱試左, 仆佢個街扑9哂
7plus pie 個天氣整得走,係個google seach bar整唔走
Microsoft launcher有咩咁吸引
好似都係有一版浪費你data擺啲垃圾
有冇啲好似 nova咁
摸下實機先囉
真機見藍色 不過大鋪有其他色的傻瓜機
各有各喜好啦
我覺得嗰版可以直接睇新聞幾實用,同blinkfeed一樣
你問佢有冇DUMMY 機比你睇款呀嘛
我都想知邊度有demo 試。。。旺角銀城百記連demo 都賣埋
點整走
衛訊
google > 右下角“更多” >自訂「探索」> weather 下的 view all settings >將 updates
下嗰兩項off曬佢
之後試下restart部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞