男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
如果諗住長用嘅就有保養就穩陣啲
個人覺得幾舊水就無謂博。利申:當年凶宅買LG V10,仲要比Sales說到加多一年保($3xx),點知最後真係過咗一年後bootloop,免費整番
大家對nokia8.1點睇? 想由iphone轉會
nokia 6.1 plus 有冇得隱藏m額?
yes
落街試機
nokia 7+個9.0通知做咩膠 個smartwatch3遲遲都收唔到信息,要開左隻錶先收到信息
升左上 PIE,感覺上好多小問題。
1. Notification 奇怪左 (hide 唔到某 d notification)
2. NFC 無故失效要 reset
3. 八達通 Sim 無故失靈話無八達通 SIM (但張 SIM 仲收到,做緊 data connection)
4. WiFi HotSpot 失效,同一部機之前 link 到,而家搵極都 connect 唔到
咩型號
你好似中晒咁濟
7 Plus
更新左之後 wifi 有時連唔到,
同係咪冇同時操作兩個app呢個功能
我都無神神藍芽乜都搵唔到
有冇清一升左an9好食電,7 plus
其實呢個係pie通病定淨係7p係咁
有冇試hard reset?
大版本update出現太多問題真係要試下
搵日放假 backup 晒 d 野先有得搞,平日搞死左部電話,返工仲點蛇王。
目前出機最好係smartone?
8.1
用緊8.1既你
用whatsapp 影相同埋用stock相機影相會唔會白平衝唔同,好似set 左filter 咁?
CMHK唔係同價咩?
平時好少用ANDROID機
早排買左部6.1PLUS來做後備機放WIFI
唔知做咩升左9之後原本張聯通SIM卡上唔到網
轉APN唔得,用佢原本個APN又只可上大陸相關既網
入自己部IPHONE個人熱點又入唔到
屋企WIFI用到但出商場試WIFI又搵唔到(但IPHONE搵到)
終於搵到WIFI入左連左一下線又連唔到, 痴線玩到人都癲
部機依加殘廢左,有無得降番8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞