男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
咁8s係中階機
9 pureview都係中階
好像WiFi已經解決
新出8.1 有三隻色
上網搵相關資料 發現台灣得兩隻色,但賣9990新台幣
想問下有無官方說法解釋過點解價錢差咁遠
同埋大家要去邊度買?
有殘體字嘅喂
巴打,你未rollback去Oreo之前,個Pie係去到邊個update? 我個Pie係11月,試足成日都唔得。。。
我跟足個post,轉左current slot去另一個都唔得,你指嘅wipe左current slot係要在"fastboot getvar current-slot"同"fastboot --set-active=b" 之前就要入recovery mode 㨂"Wipe data/factory reset"?help...
nokia問題

btw update完 電量%變咗係粒電入面
vol up+power開機
長長㩒vol up
7+?
新嗰部評價點
6.1p
我都係剛剛收到,睇下升左之後wifi有冇改善先
即係個wifi繼續虧
之前UP上9個陣已經有返
不過係開發人員選項到
中移動有冇得直接去門市買機
喺3間分店問過都話冇貨,唔知邊度有現貨
我講緊中移動
唔係好明點解你會判斷到wifi繼續虧
我唔知個wifi有冇改善到,但我老母部6.1p暫時都無wifi問題
要重新開機先連到wifi,但up左之後暫時未見有事
我25號係中移動訂機送上門, 28號就送哦, 都算快哦
我都諗住買,想問門市訂定網上訂
網上訂, 送上門啦, 唔想自己落鋪擰, 好Q麻煩, 又要指定果幾間鋪擰, 又要擰埋訂機果位人兄ID. (因為我用大佬個acct訂)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞