男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
巴打買左幾錢?佢買貼連埋個透明機套?
叉電 快唔快
開埋條路俾 nokia
我買咗 ¥19.9 三張,送埋機套,指環囉
玩完
你地睇番androidone個網
Confirm exact duration of support for phones in your territory with smartphone manufacturer. Monthly security updates to be supported for at least 3 years after initial phone release.

Google都係戴定頭盔姐
有QC , 跟機送18W 充電器
0-50% 太約半個鐘
btw, Nokia特登會係開mon時候 lock 死5V慢充
想要機套同貼 巴打係咪唔要?可以點聯絡你?
頭先部8仔玩緊google assistant果陣突然restart
你可以telegram找我

https://t.me/brother6u

你要晒全部嘢啦
我想清 雜物
想問下 X7 6GB 同 4GB 差得遠唔遠 想買比屋企人用
7p用660cpu電池3800,8.1用710cpu電池3500,唔打機的話,究竟差幾遠
百記同衛訊都$3188送SD Card
nokia8 升左9.0 舊電倒水咁倒
唔知會唔會係CES
係嘅話就下個禮拜四就ces第一日
睇錯
下個禮拜日1月9先係ces
https://shop.smartone.com/tc/storefront/mobile/LG-V30plus/3030/

不過有少少心動添
你女友好似用緊?冇伏?
不過老老實實,我暫時係冇"需要"換機嘅,部V10整過之後又幾生性,我而家又淨係玩轉珠,唔洗勁U
而家係咪唔應該買7 plus
budget 2500
Nokia 8 升左pie , 大致ok, 但有冇爸打個
google assistant setting 唔俾你 voice match
, language 係用us ... ??
暫時都無
係長期無更新,好似俾人流放咗咁
佢仲係8.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞