男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

如果相機屈機都好,又可以無限google photo
fingerprint都幾吸引
耳筒位cut左?

唔知會唔會過幾個月又出部9.1行855
想問依家做特價果部nokia 3。1買唔買得過,想要大mon 6寸,最好2000蚊左右
唔用iphone,唔like韓國牌子,唔用大陸機
基本上得返google,sony同nokia
https://youtu.be/8kMO2vaVEiA

ram management好差咩
Evenwell 個 power management 作怪
Reddit 啲人disable 咗佢就冇事

明明原生Android
啲中國Dev 係都要搞鳩下啲 OOM settings
睇咩價啦,下年sony Samsung 都好似係相機上發力
講真,依家有埋night sight ,部部機差唔多
除非你勁得過night sight
如果裝咗 GCAM 背後都係FFC AI 計色溫同上色
ZESIS 會變咗好少影響
講真,一直唔覺有蔡味
又唔係真係Zeiss optics
同相機真蔡鏡發色都唔同
係,就算用返pro cam 都唔覺有
不如咁講啊,大家理解嘅蔡味係乜?
應該話就算蔡司鏡頭都唔係支支有蔡司
Batis 算比較好。。
蔡司多數係發色濃,立體感重

Nokia 發色的確自成一派,但唔係蔡味
想知幾錢
部x6水貨,自動更新完去an 9.但係唔見咁個 play嚟下載野嘅?大陸水貨關係??
大陸版應該有個叫應用商店
去個度 搵來上 Google play store
下載安裝?
部x6水貨,自動更新完去an 9.但係唔見咁個 play嚟下載野嘅?大陸水貨關係??
大陸版應該有個叫應用商店
去個度 搵番Google play store
下載安裝?
係 水貨x6更完pie 會唔見左 play store
係原本部機個應用商店搵番 Play store 更新就會出番黎
幾時出NOKIA 9
nokia 9 唔用855注定發唔到圍
宣傳片都出埋 845

https://youtu.be/XGZY-JA-vw0
有鏡片光學技術保證已經夠啦
有啲cheap手機鏡頭對住啲燈已經會有光暈或者古古怪怪既反光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞