男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
唉,屌,早知唔up,平時用全日都剩2x%電量,宜家半日就用左40% 個介面又柒左,條google bar擺係下面托柒,三天王又冇得hide
原生android

原來係咁柒
仆街,我以為原生google實冇死
Google 覺得你啱用 實情係
即刻想刷返舊ver. ,個google search bar 擺最低真係on9
唉巴打講得好岩,日日都諗緊點roll back
simple and smart

頂同底都唔俾我轉
而家用緊nokia 8, 想轉nokia 8.1
究竟snapdragon 835同710用起上黎有幾大分別?
行貨來
百老買
依加唔知點搞
本身啲優點冇曬
用黑色wallpaper
再較到條search bar黑色
冇咁礙眼
如果你唔鍾意原生ui,其實你可以裝launcher

利申用緊寶藥黨launcher
成個post 都係7 plus上pie 後嘅負評
未岀pie 前又屌點解咁耐冇得OTA
點解呢
其實係咪pie本身嘅問題?利申:V10仲用緊7.0
岩岩錄片...之後播出黎係段片唔係停停下就係定格....

用sd卡/電話save都係咁..
結果都係裝咗nova
出番fix 就會冇野架喇 用開Google 都知 但Nokia 慢幾拍囉
update完覺得好廢好食電好多bug
今日放假把心一橫backup完reset data
效果又唔錯

無人理我
無撚有錯 嗰條友偷換概念
WiFi Bluetooth問題都解決到?
要返工 連多幾個wifi/藍牙先答到你
今日淨係連過屋企wifi
暫無問題
訂左鋼銀,等緊貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞