男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
原來除左倒水電
Wi-Fi 個問題都中埋
呢句說話年頭講到年尾
係咪想執多次笠
預咗係845,因為無可能有廠可以早過***攞855
只係睇佢究竟係一月CES定二月MWC,最好就喺CES搞,隔一隔唔洗同***首發855比較咁尷尬
有冇人部8.1用 WHATSAPP 相機自拍個畫面會 ZOOM 近左?
但影完出黎預覽張相又正常返
係咪 BUG 黎?
reset係咪真係有用
手痕試咗
我都係
白平衡都唔同埋
8.1 主鏡頭質素 12MP 13MP, 副鏡頭 20MP
點解副鏡頭像素高D, 係咪自拍鏡靚D??
S7壞機, 要換機, 主要玩Supercell game, 上網, 同影寵物, 8.1用唔用得過?
像素唔係一切
我就係s7 轉做8.1, 覺得相機s7都仲係好小小,逆光麻麻,不過可以裝gcam 又好左唔少,都收貨的,最品唔慣係無led notification同bluetooth 耳機無aac ,我第一次用hmd 既nokia,係咪不嬲都無aac 定android pie 佢漏左?
2019年仲買845會唔會on9左啲呢
後鏡靚 d
肯肯定
有冇gcam link
之前見到個入到去勁多款
唔知揀邊隻
機身唔會好易熱??
有無巴打覺得7.1隻銀色靚過8.1隻銀好多
Lenovo好似快過三叔出855,一月有機啦,12+512
支那廠吓吓都搶先,佢有冇貨賣都唔知啦
成個月後先預訂,隔一個星期左右就有貨
得個硬件勁
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk144
搵MGC_6.1.021_MI8_V1d.apk,我用緊足呢個,其實前幾版有講
暫時又唔覺有發熱問題
利申: 唔打機的
我阿媽用6.1plus話傾傾吓電話會冇咗聲
我想知係咪真係有呢個問題? (因為我唔肯定佢會唔會自己撳錯掣)
細鋪8.1已經落到2950
格價網見到行貨最平2780
樺瘋不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞