男人的浪漫(18)Nokia Connecting People

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
忍下,我部8當初用8.1Beta時問題多多,一用咗正式版之後就開始好好用
其實係咪部部m額都得
希望真係好似巴打咁講
部7plus更新左之後係食電多左,但無wifi用唔到問題喎,係個介面變得好唔掂吓
點解你地個個講啲問題我都冇
你有冇做啲乜?
我雙wipe上beta
beta再OTA上pie
除咗wifi有時有你地講嘅bug要reboot
snapchat會閃閃下
其他咩電池問題 都冇出現過
8S個pie呢?
HMD我再屌你老母
Android pie係咪唔升好過升?
唔好意思,呢部係咩?
升完可能有bug
要上台喎
"*客戶必須於新上台/開新線/續約/加簽合約同時選購特價手機, 不接受之後再以上台尊享價購買。"

理論上可以加簽合約 利申:用緊CSL,大約$140個月
用緊3無限plan , 等埋淨機
7.1
想問一下 Nokia d機是否有 nfc 都未必 support google pay ?
Support
買咗8.1
知唔知邊到有電話殼買
同埋homescreen底個google係咪冇得hide
阻住晒
淘寶搵Nokia x7

轉launcher
我屋企人用緊呢三部,想淘寶買mon貼同殼,淘寶叫呢啲咩型號呢?

Nokia 6.1 = nokia 6 二代?
Nokia 6.1 plus = x6 ?
Nokia 7.1 = x7 ?

唔該先
Nokia 6.1 = Nokia 6 二代
Nokia 6.1 plus = Nokia x6
Nokia 7.1 = Nokia 7.1 (大陸冇出7.1 要買的話要search 7.1)
Nokia 8.1 = Nokia x7

好似係
頭幾個80%跌得好快,後尾又跌得好慢,9.0同8.1好像差唔多,介面的確好怪,個通知存取權去左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞