召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
Pkj似李亞男
定位應該係生活類
應該就係了 不過吸引力唔大 好似耐左之後就會重複咁 正如樓上絲打所講我諗佢自己都知依點
今日係又一城撞到tlt同游學修去睇蜘蛛俠,tlt著運動褲風褸,就咁行過都唔為意,望多兩望先認得,一啲「星」味都冇
b
b
其實我又覺得唔好再為屌而屌啦
你話試用扮自購、賣廣告唔認、唔廣告唔出片、淘寶混韓貨呃人就話屌啫,有d勤力出片嘅又話定位唔好, 到定位化妝喇,又話一式一樣睇到悶,全職做youtuber又話人乞食,開下店賣野又話人入埋d奇怪貨返嚟賣。
公道d講,黑咪賣makeup revolution又唔係呃人話d貨made in japan,寫明係made in邊度,百貨應百客㗎啫,佢又少接廣告又豪買野喇,真實消費者拍片又俾人屌個樣衰etc. 雖然佢係唔靚又日日都化同一個妝,咁但係我諗好多香港人(包括我在內)都係一個妝化幾年㗎啦 但我見到新野出都係會想買 其實youtuber都係人一個,我又接受到有呢個行業喎,果d係咁彈本地youtuber又讚台灣youtuber果d,其實台灣d PR都係咁送野俾佢地,不過隔左個海睇人地條片感覺好似真心d咁啫,有時睇外國d片,成條片都係介紹一件產品,人地都有利申係廣告,但香港youtuber逢親出brand或product focus片都會冇人睇(例如hiddie d片好少views),咁自然d youtuber會拍生活片。成件事係互相影響㗎喎。
明明似黃祖藍...
又真wo 個鼻同個嘴勁似
唉好驚呀

佢試下水溫啫可能
佢地依家反左面?
近距離見過個咩波子個家姐 好瘦好乾 乾到好似黑版lc煲咁 啲輪廓突到勁奇怪
又係希慎見過minnie 佢同個朋友係度排kikusan 普通一個波但佢同個朋友講嘢聲笑聲勁大聲 一大笑啲人就望住
再係旺角見過bomba kikko 唔知佢算唔算beggar 但佢最冇大分別
利申: 三個都唔鍾意
最近見到ig 勁多人都收到個個咩韓野牌子i'm meme既化妝品

真係cheap 到經過sasa睇都廢事睇

同樣係開架牌子,

visee,excel,canmake 成個觀感好勁多

我覺得要連埋佢個樣先夠吊詭 其實我真係無興趣睇隻河馬講美妝穿搭etc
講還講⋯⋯
仲有點解佢次次放啲頭髮落嚟 啲頭髮都好似好耐冇洗過咁

做乜鳩

呢個shot真係精華中嘅精華
個口同排牙想點
真人見過minnie好多次
佢成日覺得自己好紅
人地望到佢都會有敵意 但又講野再大聲啲 搏人注意
好耐喇
我覺得beauty blogger 唔洗話好靚
但最少化左再有效果

只能話條友係自信帝
個下巴咁假
Who’s she
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞