召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
啱啊 係講緊八婆嘢
咁絲打個樣關咩事?
算啦 唔好再嘈
講到要有規有矩咁 煩唔煩啊
係咁有愛 咁有道德
就咪撚講人是非做八婆啦
每個post都要內訌
唔係內訌
係我今日先知原來有某啲人咁有愛
對外人對d 女youtube 就屌 要討伐
乜嘢難聽說話都講得出

但對同自己一樣係八婆圈既 就另一個態度咁
忽然道德撚上腦咁 好撚煩
好樣衰啊佢 對眼好柒
係佢黎
好buy 佢conscious living 講d 野都有道理
上次個豪華giveaway 好似俾reviewer 話佢寒酸

利申:本身有睇開佢
唔係話幫佢地,
但係講明左含合作內容,點樣搏人唔知呀?
講得含合作果d description box都有寫明
你話咩勞咁完全唔利申扮自購就話抵屌啫
唔係道德撚,但我入痴線西post係想睇班kol又幾柒,唔係想每隔幾頁就有人鬧交或者放大自爆絲打個樣,可唔可以唔好阻住大家追post推走曬d重點
係咁有規矩既就唔叫連登啦
下次第一頁就寫 :
只可以屌班kol女人
但又不可屌八婆圈既女人
咪係 之前又屌人賣廣告唔寫明唔利申 呃人click入去睇
而家標題寫明都唔知係廣告咁就係d viewers自己on9啦
到佢又利申又只賣一件產品廣告個陣 又會俾人話佢hard selling 賣廣告好悶之類架啦
好撚煩 呢啲post 都煩膠
唔撚知係咪收左人錢搞內訌

你中意quote 就quote

我自己filter 左佢算

本身呢個post out fo 都畀人話
例如禍不及家人 之類
連話蝦公之前都唔鼓勵啦

我都有畀人叫停過起蝦公底
此情不再

不過做左人呀媽

個女畀人話唔靚都可以同人絕交
摺埋啦唔該 係咪仲要嘈啊
口德撚不如出返去?
道德撚出翻去啦
巴打似追擊開男YouTuber
個post 冇人有口德㗎

睇下槍口對邊啫

不如講番kol 啦 嘈落去都冇結果
我本身有follow開呢個人
我近排越黎越頂唔順佢
佢近排出既野好撚廣告feel 係咁大讚
好似咩嘉寶果mask 話無收錢點點點
屌 但係咁出story同post大讚 真係好撚煩
男女通殺
最新追擊melo扮空瓶 真廣告
屌你老母依家係因為你太撚煩影響咗個post嘅閱讀所以先比人block啊 你使唔使出返去睇下有無邊個post係成日喺度罵戰阻住人睇原post講嘅嘢都無比人屌㗎 如果有嘅你咪去嗰度繼續同人嘈囉 大家都係八婆 喺八婆堆都可以令到人討厭你就出返去啦
槍頭一定要一致?唔一致就討厭就要block?
又要屌又要護航
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞