召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
咪理佢 stop making stupid ppl famous
Yaki個碌碌 藍色個枝同淘寶既紋都係一樣
石器老mk撈女萍唔該收一收皮
人老珠黃喇
留返啲時間keep下自己啦同諗下點教女啦
唔好整個柒萍2.0出黎呀
根本淘寶貨啦
唔好話見 係應該唔會有人諗到呢個用法
要幾撚痴線先會諗到又做得出
請佢黎婚禮同自己撞白裙?
邊撚個黎?無人識佢喎
一見到丁丁同pam嘅合照就覺得好嘔心嘅友情
上次拍viutv節目冇人識佢
而家拍片仲有咩吸引力?淨係覺得佢個女好慘,又一件呃like道具
做左人老母成三十幾歲人就咪咁幼稚啦

死雞撐飯蓋
其實整容咪整容囉 無人會笑佢 整容又好微整又好 大把人有啦我諗 好平常啫現今社會 係唔明佢點解要此地無銀 又要mon post 扮天生麗質
屌我有個朋友痴左雙眼皮7年日日痴都未撚變真正雙眼皮
你咁講 佢mon完po又會話: 你地唔抵得都要服 我就係成功例子
咁唔care就唔會幾個story解釋又mon住哂啦 真係可悲
你搞清楚先啦
係以佢咁既show off性格,買對價值$5100既gucci sneakers都要開十幾個ig story扭身扭勢,係人地鋪狂影,影到比錢碌卡個刻先肯停
咁既一隻臭雞
會買上面講既十幾個袋而唔近鏡影袋/出ig post/story狂講自己個袋?會唔會有啲唔match佢上面既行為性格?
連買首飾都冇講過佢啲名牌,來來去去都係啲外國普通牌子
仲有想講佢一向都戴緊rolex
咁又唔曬?
懷疑佢真係唔係冇理由
佢上網買revolve都要cap圖唱通街
更何況買幾皮野嘅袋?
以佢嘅格呀應該寫到相上中下冊嘅傳記紀錄成個過程
由構思買袋到出門去買袋、到達門市、選購、試上身、決定買袋、付款過程、完成付款、拎貨、出舖頭、回程返屋企個段路嘅身路歷程、開箱、係屋企發花癲影自己/影個袋/影自己同個袋
笑死,形容得好貼切
其實睇所有beggar醜成咁但係咁有自信都幾撚有趣
都有道理 spoon呀pkj呀mkding呀嗰班垃圾
係度吹風
天氣凍呀大爺着返件衫啦
睇完要洗眼
見到句著返件衫啦
以為你想同我講
你從來唔需要行露肉路線
但大爺係行騎呢路線又要以為自己好撚索
頭先特登搵佢條片嚟dislike睇幾十秒
真係睇幾十秒已經熄咗
把聲又chok到懶係cute咁 開頭嗰十秒又懶係靚懶係性感
喂大爺呀真係好撚難頂呀
我真係扯曬 火

大爺我知你睇到㗎
你真係好叻呀有成九十幾個like!(同七十幾個dislike)
不如你放過自己唔好搞到自己成日俾人笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞