召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
真係自從螞蟻論就對佢所有野產生唔到好感
邊隻膠紙可以痴到開眼頭咁
仲有 佢對上一次係話唔知點解深咗 要問佢老母
今次又話可能係雙眼皮膠紙 自己諗

照吓鏡啦 邊個妒忌你
見到心口諗起鄭秀文張相
個tb係佢ex?
人乾
睇佢之前既誠信紀錄 賣既野都係信唔過
寧願淘寶
冇時間care又打咁大段嘢反擊?
好肉酸啊自信撚
記得呢條女曾經開過IG shop賣耳環
全部嘅耳環都係抄Merry so 嗰陣時佢連啲衣着影相姿勢都抄足merry
原本Merry同佢好似有來往有互相post合照
但排骨精越抄越過分 比Merry公開屌佢 「抄完未呢?」
記得嗰陣時排骨精都有開post道歉仲del咗好多張相
嗰陣真係笑死一地都係花生
之前好似有cap 慢慢搵返出嚟再分享比大家
佢講嘢真係不得了⋯⋯難聽到想一巴車落去
仲記得之前佢客串過bomba一條片 喺片入面講嘢明明冇問題 唔知點解佢啲化妝片同其他地方講嘢就咁樣
我記得pumpkin Jenn都抄過人
屌 張圖
唔只love 仲多咗隻juste un clou半鑽 依家鋪頭賣緊30幾萬

補圖
人地係精華先會咁上

眼利既絲會睇到佢隻love bracelet仲要係4粒鑽version 賣緊8萬幾 其實我見佢買埋窄版love ring 但係太濛費事cap 唔知係咪有粒鑽個version定普通版 不過呢隻右手加埋已經400k+
條女興咩就跟咩㗎啦 同農民一撚樣
後尾又做埋youtuber 又扮Kathleenlights啲語氣口頭禪 以前舊登啲人已經笑鳩佢
佢又喺到做乜鳩 係咪扑野姿勢嚟 好心佢帶返啲正常bra 個胸而家同條腰一樣喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞