召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
個龍門又搬到去賣beauty product唔洗注明係ad
只要有tag brand同hashtag 大家心照知係廣告就得喇?
你知唔知ming仔連hashtag都逐個收錢啊?
你估完佢tag完無回報?一個hashtag 收成千幾二千蚊啊
宜家d brand賣廣告全部都係呢個模式 有哂hashtag有哂brand tag㗎喇 咁係咪唔洗再狙擊呢種風氣?

唔好再護主搬龍門偷換概念喇
ming仔d片高質係一回事
佢賣廣告唔利申話佢兩句都唔得?
Liz 個單柒野咁就完左
睇佢ig/youtube channel 完全無留言提個件事
又可以當無事繼續撈
平時班所謂kol出廣告post都唔會寫AD 架啦
宜家講班beggar 冇做好本份
Eg:因為beauty youtuber 而收到一堆禮
但竟然做全職都冇時間拍片同做review
欺騙消費者:冇用過又話好用 收左錢就咩都話好 扮自購扮真心分享等等
利益申報又唔清楚誤導消費者
賣廣告又冇誠意: 一條片全部都係收禮讀稿/有錢先拍/拍廣告都拍到一撻撻又唔清楚

如果出個post都要出ad
咁icu mmm 嗰啲就一早屌到化啦
好煩 佢有咩唔係抄人
Jeffree star姣得嚟又八婆但佢又唔黑人憎
其實根本就係屌女人 唔屌男人
因為呢度9成都係女人
一話男人 個龍門搬到上天都話係有道理
勁似欠債還錢 血債血償既poster
連啲三教九流嘅垃圾都有得收
係有陣血腥味
又鬧交
其實痴線西不嬲都屌啲beggar唔係明星又收咁多禮物 你舉啲例子都係明星嚟。。。
佢個側面完全唔符合人體嘅比例
成個下巴係勾出黎蘋果肌個起角角度又同下巴一樣
但眼同鼻都係扁好恐怖
明明以前個樣靚過而家咁多
咁以前又講唔上靚嘅
同意
痴線西要狙擊嘅唔係賣廣告嘅youtuber
而係無良心扮自購扮真心分享用啲好柒嘅storyline去呃人嗰啲beggar
咪係 唔好再吹奏佢靚啦 明明以前都勁普通 只係好過依家咁解
個下巴 failed

本身見到yaki賣玉石按摩棒$290已經覺得唔對路
呢類用品淘寶大把啦
唉 我知知
可能Yaki 姐賣嘅先係真玉石所以先咁貴
唔知呢啲玉石有冇貼紙痴呢
咁Kayan 都係明星?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞