召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
下個post拎黎鎮樓
出哂醜咁
in love with estee lauder
小巴西道具黎姐
beggar連愛情都係假架
其實liz根本唔care香港觀眾
人地醒目女嚟
睇佢啲留言都知好多fans都係台灣、星馬、大陸(台灣好多崇韓弱智妹)
佢之前都話過翻香港之前會去台灣住一年
乜大家睇唔出佢既野心咩
話唔定去到同海恩乜柒一樣扮台妹
佢sell自己學霸真係面不紅耳不赤
另一個台灣youtuber阿滴專教英文 拍左2集自己同細妹做hkdse既英文reading卷
屌你隻海恩奶油係撚咁係下面留言又話邊份卷易邊份卷難 所以我攞左5* 咁樣 煩到反胃
依家比佢r到同阿滴一齊拍片做dse卷啦屌

ken d係廣東話定pth拼音黎
人地收果個開心咪得 觀點與角度
fans收到明星覆佢一句多謝都可以開心幾晚啦
唔係話kol=明星 但有人鐘意佢地follow佢地咪由得人 人地而家又唔係送比你質比你要你要

尋日見到 佢係咪整容嚟 越來越似蛇精女

補多張自拍story
我以為係mira條柒頭皮咋

講真而家liz都唔係韓系路線 唔明啲崇韓妹妹追咩
諗翻起之前sue啲fans話佢老公樣衰
啲人話佢地段感情係真愛
其實佢老公個樣靚過老母好多
Miss Sue Chang 疑似整容失敗好柒啊
正想講!屋企有冇錢我唔知啦 接咁多job都搵唔少
三萬蚊都比唔起 好難信
重要自己的決定,令到寵物的事要陌生人或朋友或支持者比錢處理 個logic我理解唔到
乜水黎

唔記得係人之常情,阿萍你無須自責
好似打左蘋果肌

唔知見到面有冇say hi呀la
佢老公係肥矮啫

佢老豆同兄弟啲gene 真係

佢老母係算靚都搞成咁
唔睇個ig name 唔知係佢
啱啱都cap左
第一次認同柒萍舊歌好聽
不過你又要影tlt個mv但又要較到啲字咁淺色 又驚又要Po
屌你老母連登廣告都要見至tlt
有無得report
到*

痴線 I.T.竟然會搵啲抖陰mk妹代言
搞到個品牌越黎越MK
有冇人send比tlt
柒萍話你唱歌唔好聽啊
柒撚過閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞