召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike

佢條溝好似好多老泥咁
鴻福堂sponsor啦一睇就知
肯定禮服到擺酒 全部都有sponsor
巴打快d走
好快就有人衝出嚟話ming仔賣廣告有咩問題
佢都要食飯
留名睇spoon過幾日又整個一模一樣嘅頭
Ming仔 Jerry.C 同Kayan 係主持wor
Post埋過黎呢邊

想講返pkjenn近呢2年真係多左好多名牌袋
點解唔出個handbag collection
淨係chanel都幾個唔同size唔同顏色 目測起碼有5-6個
classic flap / 2.55 / boy / gabrielle
fendi: peekaboo / belt bag
gucci: camera bag / dionysus / belt bag / gg marmont
LV:petite Malle / palm spring
Dior:diorama
Valentino:trapeze bag
Celine:mini luggage

數數埋埋d袋仲多過黑咪
佢做名牌袋share路線肯定可以吸埋OL fans
數數埋埋d袋仲多過黑咪
佢做名牌袋share路線肯定可以吸埋OL fans[/quote]碌佢ig睇㗎咋
真係2016年打後到依家 富貴到呢
何超蓮都唔會每張ig相都post名牌啦
張張相唔係gucci belt就名牌袋一係就LV波鞋拖鞋
呢排仲多左cartier love bracelet
留意佢隻右手
數數埋埋d袋仲多過黑咪
佢做名牌袋share路線肯定可以吸埋OL fans
碌佢ig睇㗎咋
真係2016年打後到依家 富貴到呢
何超蓮都唔會每張ig相都post名牌啦
張張相唔係gucci belt就名牌袋一係就LV波鞋拖鞋
呢排仲多左cartier love bracelet
留意佢隻右手 [/quote]

同意上面絲講
inform同review真係兩樣野黎
肥又點 關你撚事
就快所有顏色都著哂歵身
老泥開live!召集各位痴線西!
冇人嘅
見到live有人話「你個頭有啲似pumpkin jenn」
這是我
我大把ig
我大把ig
屌個八婆原來block咗我三個account
我記得返我另一個account嘅時候已經完咗
可能租嘅呢
咁快完live 仲要唔留底
等我開定多啲account先
其實租都冇咩問題
好似去Yeechoo租裙咁

慳錢又好 環保又好
最大問題係佢成日扮富貴 招搖作狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞