召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
佢成日刻意模仿台灣/中國人
成日都講 唔ok囉 勁唔ok囉 超唔ok囉
同埋佢條片後製d字句都係台灣/大陸興既句子
佢化妝真心唔係好 條眼線成日睇到我好炆憎 畫到又dup又啱慘

同埋發覺而家好多youtuber中意係條片topic利申「含部分合作內容」介紹幾樣真係自己買既products先 中間攝一樣pr gift 搏人唔知
咩一單還一單姐
咪話左唔記得左痴線西係有品既post囉
又無攻擊你
條友真係柒吓柒吓
完全封鎖佢算啦
冇得救
人地唔小心你就咪搞9人
他朝君體也相同
人做咩你就要做咩 你個人都幾計較架喎

唔係話唔比放大
只係覺得 人地又唔係同你唱反調
善意提醒咪算囉
仲要放大人地個樣
你真係好有愛
真係今日先發現 原來痴線西咁和平
可能真係得呢一個post係咁大愛
所以千祈唔好唱反調
一齊和平地討伐你唔鍾意嘅人
係啊 所以你要積下陰德
唔係就好似你話齋 有報應架

雖然我唔識你 我都想你冇病冇痛架
就算唔係所謂KOL
有咁樣身形既女仔經過 我相信都會好多人望一望既..
你真係好好人 你係痴線西積落既陰德 夠你上天堂了
我從來冇支持人做咩自己就要做咩喎
我係引述返痴線西既理論”出面冇人幫過catgirl口叫人唔好笑佢 你地都唔可以話我地笑人個樣”
呢個係痴線西既理論阿 我係引述返 問下點解今次又得既?
各位真。痴線西絲打
唔好再理條假膠啦
等佢自言自語 繼續自high算
唔好咁講
痴線西係我人生中冇乜影響力架咋

反而你係痴線西留低咁多偉績
真係要現實生活中積下陰德啦

唔洗再話我好好人啦
受唔起
到底有無一個痴線西post係無嘈交
女人多就係咁 同埋無啦啦咁多道德撚入黎挑機唔知做乜
你冇支持 但你做左出黎囉
你上一個post咪講左「點解而家做返同出面一樣既野 又唔得?」
咪講左冇話唔得
提出少少意見都唔可以啊?
你個人除左計較 都幾專制
係咪中文拎u?係話緊你地龍門任你擺阿
對自己有理就話 出面嘅人又唔見你屌?
唔係自己個邊既時候就話 人地做咩你就要做咩
“人地又唔係同你唱反調 善意提醒咪算” 我諗專制個個係你掛 講到明唔比人唱反調
之後發現本來sue個frd pamla都unfollow左sue 了
完全封鎖
我之前起銅鑼灣時代 AE都見過佢 我又覺得佢冇乜嘢喎
嗰陣時第一次見到佢我係咁望住佢 因為真人真係好似巨人
但係佢都冇乜嘢 就算同佢對視左佢都係對我微笑

Sue個ig story 無啦啦講普通話好撚嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞