召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
知喇知喇 知你去旅行拍片好辛苦你喇
上個Post又講到好多野做好麻煩好辛苦你咁

呢個托柒look除左佢pkj同minnie都無乜其他香港youtuber做
Mmm其實算keep得好 佢身邊d close friend唔知點解好似老佢咁多,明明見佢話係小學中學同學,suppose係同年紀.....
右邊三個⋯⋯三尖八角
最撚憎啲kol講到做乜都係為左觀眾
跟住有人批評就話抹殺佢地咁辛苦咁努力
你自己去旅行帶幾廿套衫拍幾百張美美的照片係你既事
唔係觀眾逼你去旅行
唔係觀眾逼你拍片影相咖
而家係你做kol要拍片影相賺view賺錢咋yaki wong
咪扮唔care又出post串人啦痴撚線
佢個樣唔差先sell到佢個愛情故事啫
又不事生產 以前都係教下細路咁
一車車護膚品 送上門 都keep唔到就大鑊啦
重點係先30歲 其實宜家呢個年代
女人30歲冇走樣好正常

佢成日話敷mask好重要 好勤力敷
不如食返好啲 休息多啲仲好啦
堅快喎
唔知求左有冇半年
話佢煩果個係咪睇得蝦太多
人地都係新娘朋友影張合照 俾個KOL放咗上網姐
又唔係痴線西狙擊對象 就唔好話人個樣啦
難聽啲講句,覺得係姣閪先會做得出呢個動作(香港定外國人都好)
我知Jeffree Star 都好似有做過, 但佢又真係姣得起,唔怕比人話個隻

利申: 純先入爲主偏見
屌呢個一定係廣告
有冇backup 我都記得 好像睇番
林奕匡係咪識佢 點解cm佢最新個po?
ming仔賣廣告無注明係ad就無問題
一講到ming仔個龍門搬撚到上太空都得
利益申報會阻到佢食飯咩? 打多兩隻字咋喎
佢宜家結婚有餅卡sponsor又有錢收
比着賣廣告嗰個係蝦蝦你屌左佢乞返嚟好耐啦
個pose想點?
潮又唔係
靚又唔係
簡單講就係0美感
好似d mk扮有腦看透世事咁
我舉個例姐 點睇都似你係ming仔打手多D
為左護主就搬龍門 唔利申都得

嗱宜家佢賣beauty product廣告唔利申啊
屌得未?
哎呀上面果張有客户兩個字當佢利申左

不過廣告又點只一個

呢個你又點兜啊
其實講到尾都係因為班beauty youtuber由頭到尾都係sell佢哋用完嘅嘢好用再分享
唔係嘅話點會係beauty kol
如果Mingjai係beauty kol照屌無誤
就好似達哥係打機youtuber, 佢post beauty廣告屌嚟做乜鳩
而家唔係個個係佢channel等睇佢介紹product
要捉住賣廣告嚟屌咁屌到世界盡頭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞