召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
補充多句 大佬呀 你個頭咁出眾 自然都望下啦
不嬲有睇開 只係好小留言
想叫你地唔好咁黑心即
咁都要唔岩聽
之前好好地追擊下啲無良youtuber咪幾好
即係佢地覺得自己靚,似呢個似嗰個,同啲fans圍爐投票就ok
其他人唔同意或者反對就唔ok
化哂妝sell面膜點突顯個product係有用?
pkj正垃圾黎,以為自己係明星收禮物咁
女人反面 從來唔係咩大理由
少少唔妥都可以翻舊帳
真心冇睇過佢
見個post 先知有呢條友
你講得好啱 我ig block 埋
免得佢有日賣廣告 feed 入我account
呢d 係大陸人先有,我中學有個師姐(佢好proud of 自己大陸個家鄉所以係人都知佢係大陸人)都係有呢d 口音
發d s/sh 果d既時候好似特別un耳
Icon 呀絲打

可能old news左 但點解要夾自己既駁髮?

絲又重複犯錯
樓上嗰位絲打我認得你
之前你話痴線西笑蝦乾好黑心,話大家會有報應
依家有人唔小心自爆,本來推走佢就無咩事,你特登放大人地個樣,呢啲行為仲黑心啦,真係要還返你自己講過嘅嘢比你呀
你真係好好人
見到絲打你個comment碌返上去睇咗幾次有邊個人放大嗰個絲打自爆 睇真啲原來#164條友一早比我完全封鎖咗 應該係本身都好撚口賤嘅人嚟
sor 原來連登咁有愛
但我邊度口賤喎
最多咪玩下連登既風氣
放大下人哋自爆張iCon
又唔見你鬧下其他呢個舉動嘅連登友
不過~痴線西班絲打真係好團結
槍頭對出

錯就要認

Btw你都真係幾冇品
sor 唔記得左痴線西係個有品既post
我都完全封鎖咗佢
唔知係邊個
咪就係幫過一次你地憎到貼地既kol講過一次好說話囉
不過都習慣 忘記你地開post只想聽一面倒既為鬧而鬧
一單還一單啦
仲係度死撐

從來唔覺得係連登拉大icon係錯
咁叫錯既玩facebook囉

但期待你有品既comment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞