召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
其實啲晶石碌係冇咩用
平定貴都係
我都有呢個疑問
唔覺得枝野會work,買部導入機可信啲
其實我唔明 如果呢間真係真野 佢又真係做代理 點解會好似普通客咁落貨
咁我自己買都得喇 捐錢俾你洗咩
同我自己買有咩分別 仲要放圖出黎
講開黃安 身邊有朋友去過打溶脂 佢同我講間野完全唔似診所 打完個啲針筒放係膠樽入面 成個環境好惡劣 個助手勁似大陸鄉村啊嬸 佢懷疑個醫生根本冇牌 聽完我都嚇親 唔怪得佢冇公開過間野嘅資料啦 香港女仔d錢真係好易賺
絲打想唔想一齊搵人夾SF
㩒落個ig睇全部都係before after圖 又冇資料睇
但又真係好多人去佢到打 成日full booking
不過佢自己身材又真係幾好嘅
但係唔係自己公司執就唔知啦
終於睇左大爺條化妝片,笑到我....
化妝技巧差到,把死人旁白聲+background music配到又係好好笑
佢把聲chok到懶cute咁
真係好想嘔

睇埋啲comment先好笑
有一半係鬧佢
仲要dislike多過like

Ah fa真係串過馬撚
得4個cm?
一個所謂kol拍片得百零個like 你話笑死唔笑死
有六個!大爺好叻㗎!
講真點解有人會買
我覺得佢d衫如果款靚可以接受300內
但佢眼光真係唔係幾掂
同埋淨色冷衫都要300幾 我去商場買都得
再唔係淘寶大把幾十蚊
同埋ohkoreabeauty (好似咁申)應該好憎佢
之前前者送衫比佢 佢又唔燙唔知係咪有心著到人地d衫咁核突
同埋雖然賣韓國衫無話抄唔抄邊個 但始終d款或者大熱黎黎去去都咁上下
仲有人問佢係咪真係化妝師佢話堅過石堅 唔好講話其他beauty blogger 我諗好多絲打條眉都畫得好過佢
唔止一個人話係咪萬聖節look
笑到我傻左
自己畫得唔好咪認左去囉
但啲咁既態度算點
真心 好臭串
平時好少睇香港呢班人
真係唔知依家d YouTuber咁串
真心佢不如唔好再搞個頭啦
愈搞愈肉酸
大佬唔係與眾不同就係靚㗎
我自己都認識一位化妝師朋友 我睇我朋友就算唔係話化到出神入化 但至少會識得分析下每個人適合啲咩眉型 起碼畫完出嚟大部份人都會覺得係順眼好睇 咁依家阿花姐化完出嚟都咁多人會認為唔順眼/唔好睇嘅話 其實佢係咪應該好好諗下自己喺呢方面係咪需要改善 而唔係一句自己鍾意/自己畫開就大曬
我只係諗到張相P左幾耐
咁快有負皮⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞