召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
用DSE成績打飛機打足幾年
出黎出去都係放閃情侶post,已經唔係靚仲要不停扮可愛,仲要用把低能聲扮台妹講嘢,聽到就想打柒佢
又成日去其他youtuber既片留言搏存在感r friend
佢同佢老友mira幾時先可以一齊收皮 都唔明點解班台灣人馬來西亞人咁撚鍾意睇佢地

又抄野?有冇咁岩
定係準備為賣廣告鋪排緊
定係想R 人送
台灣人覺得特別掛 係台灣生活既香港人又會講下文化差異
見到啲台灣人讚佢靚真係笑撚左
明明台灣咁多靚女
啲標題又勁誇張
廣告
點解冇人講WHIZOO個Simon?https://lih.kg/936461
因為冇睇過
可能佢哋係買UNIF出個件掛
明明佢都成日收禮物 又係擺上ig story講句thanks就算

發夢聽講過佢試過送etude house隻貓貓暖水杯同幾塊不知名嘅mask俾佢個妹妹仔fans做禮物 擺明就係PR送,自己又唔會用嘅嘢先送俾人 好cheap
好似無咩人識佢 無咩知名度
留意左佢好耐,成日post乜鳩獨家code叫人買,擺明賣廣告啦,啲mask仲要係大陸野
,想用到爛面咩
ken d肯定係廣告 啲beggar都係咁post緊 仲要個個喺度整vote扮唔係廣告咁真係
現場直播 側面老泥m cwb 世貿 密密搵錢 好勤力
好矮
又係果對草鞋
佢真係貪一時快樂 第日有排受
月又唔坐 又著到咁薄出去吹風
個頭入哂風

遲啲又會見到佢po ig:
新手媽媽不易做
日忙夜忙 頭開始痛了
晴晴長大了 抱到腰酸背痛

但實情係佢自己mk唔錫身
搞到自己愈黎愈殘
liz同emi wong個張連電量時間都一樣
連emiwong都有,睇見佢條眼線就覺得樣衰
佢真係好等錢洗

見到catie新片有人有善意留言
咁我睇下啲人覆咩啦
一味撐catie都不意外 咁同埋真係觀點與角度問題
見到佢覆要出活動 所以基本上著一兩次就唔可以再曝光著

大佬你明星黎咩 kol咋
你出活動咪又係普通衫
而且啲衫係可以重覆襯啫

我覺得你做呢個職業而要買好多試好多去比觀眾一啲意見心得係ok
會做二手拍 避免浪費都好好
但咩唔可以曝光著 笑左
我覺得佢算好左好多 不過我成日見佢著舊衫既
睇開都知catie係購物狂喇 d人成日搵野黎屌
我覺得你咪直接講
講真大家都有大家考慮
但講到自己明星咁真係得啖笑
同埋成日扮自己好有獨法想法真係
Zara 環保小尖兵 國貨事件
唔了解products 又話人設計有問題
佢剪完個蔡英文頭之後唔想睇
仲要大家都係csl
分明pr 比圖
真係假到
唔係 係個電量 信號 電話台 連個購物車入面都係有一樣野架

明明emi wong係用緊SMC HK
Liz係韓國更加唔會有csl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞