召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike

農民新片教化妝, 分析護膚程序⋯
但係支精華係晚間睡眠精華油 你叫人化妝前搽??
一條片講咁多樣products 收幾錢

肌研 糀潤廣告 扮自購 唔利申
話自己回購 又空瓶系列
其實講左咁耐
廣告唔係問題 只要唔好當我地on9就得
大把人講明合作都大把人睇
只要有資訊性/有用後感就完全無問題
到底扮自購有咩好處?
連咁都講大話 點信你d “真心分享”?!
邊忽似呀sa
Spoon係好自戀 份人好造作
利申 有frd識佢

乜依家賣面膜廣告係就咁拎塊面膜出嚟拎上手就算係ok 無睇開佢但之前見到有絲打post有人喺ig story話佢就算賣廣告都賣得有心機抵佢紅 咁點樣先叫無心機 係咪KOL界個個愈做愈hea就代表咁樣叫有心機

我相信痴線西唔係會無理由盲反啲KOL 但係依家連個收錢嘅廣告賣成咁都可以比人講佢係有心機做 會唔會太難令人接受
屌唔記得cut icon 各位絲打當睇唔到

成日見到呢個廣告,入面個個係咪丁丁?
如果係都幾恐怖 爆到咁
態度最閪一定係Emi Wong
農民spoon真係好多懶音
e.g. 化John 葛得
仲要講廣東話都要有 (偽)abc口音
真係好難頂呀大佬
但個鼻冇墨?
以前啱啱拍片黑髮個時都可以叫靚
依家搞到自己妖魔鬼怪咁
佢d親戚朋友應該係盲 見到77%投唔似笑到收唔到聲
啲人問佢 咦呢度係咪阿sa屋企呀
佢早幾日story晚晚係咁講自己唔落妝就訓覺 俾你搽幾多嘢都無用啦
呃負皮

spoon靚撚到仆街 就算佢抄人我都覺得佢係最好
收嗲啦印尼妹日日淨係識ff自己似大明星嘢又講唔正盲字都唔識多個一日到黑淨係識抄抄抄
大家一定要支持spoon呀!!!

串到咁
阿果
佢其實係咪唔撚知阿sa咩樣啊仆街
唔似喎
真係靚咩 恕我唔識欣賞
唔知呢個會唔會係一個全負皮嘅留言呢
我平時無睇開hak me
頭先手痕開佢條化嚟睇 首先唔講佢個樣先 因為我係合埋眼齋聽
嘩頂佢把聲 聽到我好頭痛
懶音又多講嘢又長又噚 成日「huh」講咩都「huh」
最後頂咗一分十五秒熄咗

Sorry 我真係太膚淺
就算佢啲片係好informative啲review有幾真實我都唔會想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞