召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
Block撚左個on9佢算啦
係咁嘈
死雞撐飯蓋
純粹係放大一個自爆絲既icon
就有幾位劉三好上身
咪就係你囉
但佢套conscious living lifestyle 真係值得讚
最起碼唔似d on9 iger 日日鳩買曬haul
嘉寶果mask 仲建議人走珍珠紙環保d
同埋我覺得睇ig sharing 最緊要有冇利申廣告, 見到佢合作還合作咁做利申我自己又覺得冇問題
好過有啲ig 係要屌一屌識學識做利申
哩個ig 我覺得冇乜野呀 佢有教人點學識睇成分, 唔係一味見邊個牌子紅/賣廣告賣得勁就叫人買, viewers 都有得著呀
岩啊 無乜人好似佢咁有sense 會推廣conscious living 係Eli 讚everlane 之前佢一早已講緊 好難得有頭腦咁清晰既reviewer
另外嘉寶果我覺得佢係支持本土品牌 都好有heart
用佢promo code買又唔算好貴

btw 絲打可唔可唔share 返佢邊個post 介紹睇成份?之前睇開cosdna 但有d R 爆頭 想睇返參考下
我都有跟佢買嘉寶果mask(不過用落冇咩特別)
Emi wong嘅言語好令人反感。
之前先搲喼,跟住又搲紋身,其實自己揾到錢點解仲要公開咁揾sponsor?
到最近Q&A段片入面講到婚禮預計用幾錢,佢話一時間要花咁多錢佢唔係好想,呢句說話好平常,但出自佢口裡令我覺得佢其實所有野都唔想洗錢,最好所有野都有人sponsor......
痴線 唔想洗咁多咪細攪
同埋唔想洗咪唔好結
無啦啦咁多人吹奏呢條友 打手味濃
留意返喎ching
由頭到尾得我要落地獄咋
我覺得真係細左(睇佢依家呢張圖黎計)
呢個廣告真係幾成功令我心郁郁想試
有無人覺得果個海恩乜柒好嘔心
啲片成日用性去引人去睇
人地問佢同條仔扑嘢幾耐
佢就懶大方唔介意講性但又用其他招數迴避問題
重要賣廣告唔利申
明明香港人但講普通話
Chok埋把懶cute既死人聲
聽到真係打哂冷震
佢條仔本身都柒架啦
個頭仲要半年無剪咁款
佢既黑人憎程度同ashly條臭雞有得揮
我見上面有人講開咋
咁我覺得除咗佢之外都仲有好多人做得唔錯嘅
除咗買野之外都可以學返少少野, eg 物理防曬化學防曬有咩分別成分上有咩唔同, 我自己懶開向來見人推薦某啲牌子好用/多廣告就買, 依家起碼識得分下同埋知道自己適合邊款多啲
哩啲我覺得反而係痴線西狙擊呃飯食嘅youtuber 係比唔上
佢地除咗收禮之外, 係背後付出過咩effort 教viewers 野
得著嘅野人人體會唔同, 不喜勿插
利申:自己只係唔鍾意偷賣廣告唔利申, 同埋討厭收錢後一味話好用再隔日自打嘴巴嘅人
佢係咁㗎啦
不嬲都唔會利申
之前話請家姐去玩
都係廣告
但係成條片講到勁溫馨
仲話自己為咗家姐 用多啲錢都唔緊要

但明明係廣告囉好冇 一蚊都唔使自己出咖!
仲有錢收添
佢真係做作到痴線 但可能台灣人就鍾意睇呢啲
一開始睇佢得好少人subscribe 依家好似都幾十萬?又不得不讚佢勁
連登個個自爆左都係比人cap㗎啦,又唔見你逐個post入去鬧
好似陳怡(?)
睇唔到樓上自爆仲有咩討論空間
似邊個關我撚事咩 佢又唔係咩kol或者beggar
似女大丁多啲
我係2015年12月14號買 都成三年前 今日咁岩著緊黎做睡衣 無著過出街 件衫colorful得黎其實著出去都幾肉酸 唔明點解咁多kol會著 仲一個抄一個

屌佢block咗我
好小氣呀spoon 我讚完你之後我嘔埋上年今日食嗰啲飯出嚟呀
你竟然block我

btw
你又話從來都唔會睇嘅?
咁你點知我放你上嚟然後block我?

講一套做一套好肉酸呀陳庚佑
唔記得遮人名 勿pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞