召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike
上回講到:
統計緊最多人唔鍾意嘅beauty youtuber/kol係邊個
暫時農民spoon領先

spoon呢隻超級copycat
1.抄Angela tina套衫再出片

2.抄pkj喺港島搵屋租(佢新片)
3. p圖p到離晒譜

最近youtuber推介肌研糀潤系列既產品,100%係廣告

liz個樣好嚇人

Emi wong賣廣告冇利申

仲有呢個,中咗輻射的米妮
Spoon最乞人憎都有跡可尋
睇下上個post話spoon最順眼嗰個留言有幾多負皮
其實我真係一條spoon 嘅片都無睇過 個樣太唔討喜 真心見到cover都唔會想入去
同感 pkj對我黎講都有呢個問題
我覺得最大問題係佢講嘢個音調同咬字都好難令我聽落去 再加埋經常打錯字又萬年唔出片 出片又唔打明係廣告/無資訊
宜家佢出新片view都費時俾

另外佢一開頭剪片做Youtuber時個風格已經同Tina好似
佢基本上係咁多香港Youtuber嚟講我見過抄身邊人抄到最足個位 Tina 剪片風 片中 加星星加白色點點彩色頭 Pkj撞衫 彩虹衫撞全套襯法 衣架試衫片
求其史都有咁多
好 話係跟大潮流可以 但點解次次都慢過身邊人出新片出新idea
不過算啦Q&A人地問你職業 你打成10幾個 我都知係因為去旅行出event影相講thank you剪廣告片而咁忙 創意都無埋

都係 因為我返衫鋪要摺衫熨衫執倉搬貨
sell衫埋數清潔更衣室擺display
收錢收唔同卡唔同金額唔同按法 少過spoon姐得9樣嘢做tim
新post

隻米妮中咗輻射
呢隻胖妹cosplay米妮
再mix高飛

呢隻唔係youtuber米妮咩?
想問邊個會睇黑咪d vlog?
佢年年去歐洲d衫都係一模一樣咁著 ok我當你個人style
但次次都影ootd好chok咁著返同一件皮䄛 灰色hoodie
有咩意思?
睇自己肥左定瘦左

仲有佢vlog不斷重覆個幾句野
呀 呀 好lenn(靚字有懶音)呀!
oh nice!

全部內容都係報告依家幾點
自己係邊邊
一陣有咩做

最大問題係我睇緊其他片都成日見到suggested到有佢個鼻窿出現
真係好趕客
邊個會想對住個醜大鼻窿對住成30分鐘
笑死我
依家無睇
覺得佢皮膚無大改進 (本身都唔差既)
但變左用咩都咁上下啦
d review 無咩意義
新post LM
係咪串緊spoon
邊個黎
上個po有絲提到mkding 拎啲試用去賣
其實佢地好多都係

證據確鑿既有
暗星
整assho耳環嗰個農民工 (sorry真係唔記得佢邊位)
Jade
minnie
Tina

Beth係全數拎去捐 呢個我覺得完全冇問題

其實枱底仲有好多都會拎出去賣
紅定唔紅都係 跟本太多方法比佢地散貨
就算係staff 都唔會有唔同集團既brand 啲野咁雜不甩
一個系統十個色 拎八個色黎賣
繼續追擊!!

SPOON CHAN 老泥庚真係COPY CAT複製人 抄人出秋冬outfit look面皮幾呎厚
雖然你未必係抄PUMPKIN JENN
但如果你冇抄點解要delete人地留係你ig 話你抄PUMPKIN JENN既comment?
人地岩岩出完片你又跟住出 係咪要抄到咁足呀
有冇人做個終極整合
渣渣
Spoon隻眼細到表哥咁
其實佢咁嘅樣真係唔係問題
問題係佢咁嘅樣仲覺得自己好靚覺得自己係大明星
如果佢唔係自戀到好似有精神病咁我都會當佢係普通女仔
佢依家咁樣真係好乞人憎

屌咩 呀豬呀狗都有。。。
點解lamer會周圍派
又邊撚個呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞