召喚痴線西(30)

1001 回覆
152 Like 5 Dislike

邊個會想要你畫嘅聖誕卡

眾籌仲要R撈 (仲要唔係第一次係IG上面R job)

明明前排先去完澳洲,點解有錢買機票俾自己但無錢幫隻狗移民?
見佢成日都有收到PR寄化妝品俾佢喎…post IG story無錢收咖咩?
有冇窮到咁呀.....

一般post story都係冇錢
好少客淨係要求出story
佢呢啲買followers又唔係咁知名嘅人
其實睇佢個款都唔似多job
post嘅嘢都係r撈為主
好似ftm...
呢張都唔似ftm真人啦
完全唔係咁嘅樣
佢真係好撚肉酸
呢單野值得開post公開恥笑
有冇人發現最近農民spoon果兩條片隻手都戴住啲豬腸粉髮圈
前排pkjenn又係好中意用豬腸粉髮圈扎頭/戴係手

我懶得cap圖 大家可能自己睇睇

仲有真係痴撚線 同陰唇個套一樣咁
仲要啲vo都一樣 都係話為左平衡上身 下身襯返波鞋
真係好耐冇見啲咁痴線嘅人
痴線連工都係ig r
以後大家搵工都可以學下佢地開個ig story打哂自己啲技能上去
睇下有無人會請自己
正宗Beggar
唔知佢定Emi Wong邊個會問鼎丐幫幫主呢
(雖然我唔撚識佢 咁撚大個人$30000都冇 明明仲有三個月時間)

點解我會覺得佢好似暗串緊啲咩咁
https://youtu.be/dbMBNqQG_do
認真 佢係咪有語言障礙?

睇黎會越黎越多brand 寧願派product 比一班夠150 followers 嘅素人打手
佢其實都係lamlamlam 嗰班bardcore emo friend "kol",
之前一直撈極都撈唔起, 見佢幫過啲media拍過下youtube/ 片咁
但啲quality 真係好不知所謂, 拍左等於無拍, 之後好似就摺埋左
真係年度beggar
三個月時間 是但搵份工返啦
馬死落地行 走去乞錢真係好冇面
而家全世界都知佢幾窮酸 何必呢
好撚似阿嬌之前個個都拍拖 唔通個個都想拍拖咩段片咁撚老尷
記憶中佢係香港有幫Neon Lab Asia拍下片,但都好似紅唔起
其實唔太知到底呢條team係under邊間公司
ftm真人好似賓妹
佢中間話「雖然入左一間大公司」個度
講左一堆字幕組都唔明既野
搞到人地打唔到字幕
好肉酸啊佢
有邊個真係會著依套outfit出街
佢真係以為自己係明星
打唔到字幕呢一下真係好撚好笑
其實佢呢個行為真係同乞食無分別
隻狗係你嘅 講到自己唔會掉低隻狗又呢又路
無錢問大耳聾借又好是但搵份工洗廁所你都要做架啦
我屌你一陣去到澳洲又話搵唔到job生存唔到要番黎
或者無錢買狗糧個時 係咪又要死出黎要人為你隻狗負責
你而家又唔係斷手斷腳盲聾啞
好心無job就腳踏實地為自己同隻狗負下責任啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞