『薪火post』BNO 續期資訊(27) 香港首本閃令令續領BNO天書上線啦

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
想問一下 如果唔簽副簽係咪都可以過骨
好彩

就係諗緊未寄番黎個陣冇埋身份證點算
改名張cert 有啊
終於要炒May姐
希望下任首相放寛包括BNO既英聯邦既working visa申請
其實講咗好耐㗎
支那護照唔包領事服務 好似咩都唔包嘅保險一定平啲㗎
加返先
無印退唔到稅?
無印買嘢好似都有
利申:聽人講
你睇清楚未 你份pdf應該有依句:
Post your completed declaration form (only fold it once), documents and photos to:
打晒啲嘢準備俾錢
好緊張好驚打錯打漏
我睇翻我當年份 form,上面個地址係寫:
Her Majesty‘s Passport Office (ONL - OVS), 101 Old Hall Street
Liverpool, L3 9BP, United Kingdom
畀你研究吓邊個係收件人,邊個係地址
我明 不過跟足指示就唔使驚,佢唔會因為唔齊嘢就取消你個申請
改過名?如果唔係唔使啊
有正本又copy 多此一舉
打唔齊父母同祖父母資料係咪都得?
Remarks打咗Divorced同Passed away

有醫生朋友副簽應該無問題嘅,不過我想知佢點verify副簽人身份
無改過呀
我見佢cat 左我落第一次申請,因為舊果本係02年issued, 我見佢好似話要出世紙,但我淨係印左彩票copy 俾佢
Price同Quality嘅關係
利申聽日考Econ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞