【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#98

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
咁啱手痕今日拎翻盒kylie黎用
其實係幾好用
佢無colorpop飛粉飛得咁勁
同埋好好blend
不過價錢真係同colorpop差太遠
如果唔係中意kylie個人
都係colorpop抵屌啲

粉刺起碼要谷個幾2個月
忍一忍多一個星期應該就好好多
咁我想問吓佢係咪會自己彈出嚟跟住代謝埋?
定係其實我都要出去做facial 針清左佢? 好爽呀唔知點解,有d治癒感覺
應該係賣哂喎絲
利申之前見到有 擺過落wishlist 但後尾del咗 而家都search唔返
絲打我同你相反
我混乾肌, DW nude好鍾意, 夏天用全日都冇咩出油
NARS枝walk this way試上咀乾到PK, 起晒唇紋, 仲要勁難卸, 用左兩次擺埋左.......
但賣晒唔係會寫住 out of stock 咩
佢就好似完全消失咗咁
未必架 我有時都有啲嘢想買 再揾已經消失咗
Rayonnate好似同Charnelle一齊出?我見得返rayonnate咋
lime crime我真係懷疑用集運仲快
我上次買等咗接近一個月
我都收到了
26號落單 尋日到
如果你平時化開妝
粉刺會卡粉
你用多幾日去針下應該就ok
但最好係相熟做開既

頂多隔多個星期可能又會出返啲
用muslin cloth洗面捽多2下就得
嗚你好專業 唔該曬你啊!人生有返希望
上星期針清完損曬成塊面腫曬
一上妝d暗粒突曬出黎
好 唔該曬絲打 轉頭去睇下先 諗住試黎cefine 粉餅 見之前都好似有絲打講過
好sad , charnelle 真係好靚
唔通真係要去門市買
屌 我26號係第一次有shipment data updated
我份野去撚左邊啊
有無絲bf 買beautybay 係到左
絲打有冇搵到日本邊度有 cefine 賣?
上年想買 上網 search 話只經美容院或者化妝師有賣
前日係香港Cosme store買左
幾好用
上次去cosmetics store 冇sample試 唔知咩色好
上面好靚 但如果絲打好乾
我驚cefine上面都會有啲乾
佢上面有少少velvet感覺
我琴日全面試 淨係用佢
真係遠睇好靚 但近睇係有少少乾
平時用緊givenchy 都唔覺得乾
今日用givenchy+佢(少少係鼻翼位)就無咁乾
利申混乾
你問啲staff!!!
我本身都以為無得試
無得試我真係買唔落手 所以照問下佢有無啲sample睇下
原來佢地鎖哂係個櫃仔 所有色都有sample
你問佢佢就拎比佢睇架啦
我用oc100 好似係最大路嘅色
聽日返香港終於可以玩下black friday喺sf買嗰啲嘢
好耐之前已經收到哂
21/11 落單 仲未收到 又無得track
你淨係拆啲包裹 慢慢玩 已經可以玩半日
等你放火
上次colourpop 7折到而家都未收到
上香港郵政個tracking#冇資料
有冇sis都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞