【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#98

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
睇嚟真係得返gucci ka burberry係清泉
Agger 同埋覺得會出出下街甩緊啲
聽日用!
從未成功痴到過
以前細個有買過勁多返屋企試
痴咗好多次都唔得之後放棄咗
我真係好手殘 依家睇返以前自己畫嘅眉真係想殺死自己
粗撚到好似用marker畫咁
Burberry之前有派香水
唔係啩 究竟點解要周街派
support
Colourpop 又同 Kathleen Lights collab
啲鬼妹好反感 話佢係money hungry
我盒PMG mothership仲未收到
明明改左寄公司地址, 打埋上去hotline改今日上晝派
點知佢夜晚9點幾送番去原地址(我娘家)
真係無言
又要等多幾日先有得拎.....
唯有睇你地D swatch止下渴
係咪佢岀collab太密 不過個4隻sss好似幾靚
想問下有無巴絲打有洗面奶介紹
我咁大個仔都未用過 無咩認識 淨係用清水洗面
今日一照鏡
發覺d黑頭由個鼻擴到鼻周圍 遠睇無乜嘢 但一近就好核突咁
利申:油性皮膚
singles day 買嘅sigma 終於安全到遲
仲以為佢會係地球消失
係唔係都屌架啦
Story問橙定綠palette
多人投橙又屌
有啲失望係本身以為kl會繼續出zodiac主題
29/11見到cp shipping到咗香港但而家都未收到
想死
可能出得太密 換下新面孔會好啲
太密就係真
如果真係keep住買 可能上一單未到就又出新
咁追法會好攰 而且啲lip products 開始覺得一樣色
所以cp真係唔洗急住買

其實佢出咁密 不如花啲時間改良下formula仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞