【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#98

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我成日用親綠色系嘅就搞到一撻撻咁 好似污糟咗
麻麻地 cp眼影不太推 因為有更好嘅選擇
Ig: search perfect witch ( 改左新名叫go young )
好手勢, 乜款都識整。 平! 快手!搵nikki 整
可以試試岩整完
想問下各位絲喺lf買左嘢的絲
係咩速遞公司送貨㗎?
我收到個條tracking code喺Omni Parcel公司
但我google過呢間公司好似好伏咁
咩email/電話/facebook/ig都無
我個tracking 由23號都宜家都無update過
我問左三次,LF 的CS都鳩hea我
我問的所有問題都無答,淨係叫我等三十日
完全垃圾
我black friday係lf買野 琴日收到 kerry logistic 派件 但係我之前有試過郵差/宅急便 派件
唔洗擔心既 我之前都試過等左成30日先到貨
我都係 收到sms話後日到
我24號啊
我係dpex啵 佢網上有tracking
我27號落單咁希望下星期有啦 今次買唔夠錢冇得track
我想問下 65 你會唔會full lip 查
你買左4支? 你最中諗邊支
想買多一支
會啊!今日又用左
我買左5支
25 214 65 91 03
暫時最鐘意係65
03琴日買 今日有帶係身 但未真係用
65只要有化妝 乜妝都用到到濟
絲打買左邊支
可能同膚色唔夾喎
其實我最憎綠色,最接近綠色都係上面果隻
所以點都唔會影響到我
等LF, BB果d不能心急
有次冇事冇幹佢都成三星期先到 (LF)
就係65 !!!
得今日都帶左出街
番工 會化妝既同事唔多攪到有時唔敢查
呢個po真係好危險
本身已經心郁郁好想買pml
最終都係俾廢j絲張上眼圖燒到買左mothership v
但我頭先發現我買嘅時候無create account
而家入唔返去check status
之前買左嘅絲發貨未?
你依家create 番 入番一樣既email
你岩岩買既資料會顯示番

btw 未發貨 星期四買
好唔開心呀
本來打算zoeva眼影到左貨就可以無咁內疚地落單買mothership
點知今日睇tracking佢話我星期五無人收件
打過去佢話最快要星期二先再送黎
明明嗰日屋企就有人
如果想要多支特別啲 可以試下214 我都好中意用佢
如果想要翻日常啲 03 06 實無死
我都係星期四買 今朝收到email email ship左
有冇絲打已經收到black friday既colourpop?
我25/11落單,1/12話開始寄,
3/12到宜家都仲係LA,
會唔會佢整唔見左我份件嫁?
但係佢話14號到 我14號飛咗
我隻柒眼都燒到人就知pmg係好嘢
屌你我都想買mothership v但係我信用卡14號先截單
咁⋯⋯
買咗先啦
買sigma 有free worldwide shipping 都唔會再用
雙十一買嘅直寄hk呢家都唔知去咗邊又冇得track
反而寄集運已經到咗2個星期 開心使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞