【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#98

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
咁既價錢咁既質素算唔錯
有啲眼影色啲formula 真係好難做得好
有冇人black friday 係lf 買左野已經收刑
Estimate delivery 係6-10號 今日都未收到 冇tracking no 會唔會寄失
之前問過買邊款直髮夾好
見大家推介ghd
我見有好多款
想問大家買邊款?同埋邊度最平?
by terry anti winkle嗰隻用4號 medium peach 上眼底大概遮3 4成左右(一層) 但同我膚色比較夾 淨上遮瑕都唔會覺得好突兀
比埋參考你 nars soft matte我用custard 粉底shade既話dior backstage 2W bb fdt stick 2.5
想問下絲打們有開架粉底液推介 學生無咩錢
應該係混合性肌位 t字位多油
但眉心同面頰同下巴成日甩皮
唔知應該用保濕型定控油既粉底好
個網我用唔太準
我入用開嗰d foundation match出黎bb fdt stick佢叫我用4號色
我有tracking
estimated date 27/11-3/12都收唔到
想買啲維他命c產品去暗瘡印
淨係知Clinique有呢啲產品
大家有冇咩推介
有冇絲打仲未收到black friday嘅colorpop
佢係咪要係地球消失了
我cyber monday訂 佢話1/12 shipped
睇tracking 3/12 accepted
之後無影了
我black friday訂 尋日收到 應該都差唔多到㗎喇
Usps個tracking係廢 佢accepted就即係已經嚟緊香港 有時仲會漏update
我都未收到
Sigma用咩送? 我black Friday 買 仲未到 我後日去日本一星期 好擔心無人收貨 會return
去專櫃試左色隻隻都好黃
完全買唔到
我個隻係冇tracking, 去郵局攞
感謝叔叔絲
見到色號滅哂火 一定唔啱色
幾好用都唔關我事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞