【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#98

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
絲打再等下唯有
我見到都唔明點解咁都有負評
咁多位絲有冇用開好既body lotion介紹

想唔笠同夠潤
Soap & glory
不過香港好似冇
講呢啲
個個都唔同
化到靚妝就得
一搽mascara就出哂黎
rollerlash幾自然幾好用
不要說了
一起身對眼敏感腫哂
好撚腫
諗緊點出去
我都收到
盒mothership v靚到呢 個盒好重
Lush
有質感既包裝
唔小心search到香討有人針清針到勁爛面
突然又好淆屌,好驚會冇啦啦整撻啦,
Sf最淺得01 我網睇00係最淺
不過香港要成七百蚊
針清到爛面黎了
個額頭比人清到變石屎地
之前係秦國買咗枝用真係好正!雖然浸味有啲勁
Btw想問下絲打係邊到買呢個牌子
枝kylie同pmg都到左 好開心
Pmg我係swatch得衰但佢好creamy

上面係pmg #omi
下面係kylie #troublemaker
英國呀 佢有幾隻唔同味 都好香
唔該絲打
香港唔知可以係邊買
咁我去試下色先 唔該哂
好嬲
我black friday 喺lf買完野到而家都未收到
3/12/2018去左新加坡就冇哂聲氣
dpd公司就叫我搵linex
打咗三個no.完全唔同嘅電話都係同一把聲黎
第三次個男人終於幫我查
點知就話我件件係寫新加坡
我由頭到尾都係寫Hong Kong
痴線 佢就叫我contact翻dpd
話唔關佢事
根本投訴無門
第一次買lf仲夠free shipping有tracking都係廢
佢唔會重寄
Sss軟架嘛 捽返均勻就可以照用
我自己碌左粒落地 都係捽返繼續用
太長唔quote

針清針到爛面加一
我就係係V針嘅 唔知我係special case定咩
我原本得2粒大瘡 好耐都唔好 唔知嗰陣做咩屎忽痕覺得針完會必到佢岀嚟
然後就開始成半年爛面嘅生活 成塊面都係
到而家叫好返啲 但都仲係會生下瘡同粒粒
俾錢買難受
sigma又有折! 我兩星期前買的都仲processing,咩消息都無!! email又無人回! 絕對無下次!!
如果未乾就砌返靚仔用紙巾隔住壓
好似用手指都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞