【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#98

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
大家都係到屌LF..其實呢..我有樣野..31/10買到宜家..仲未收到

我認同呢間野真係好黑人憎...有咩急用真係千祈唔好係個到買
唔quota上面, 試過vinxx beauty針清, 我覺得手勢幾好, 不過價錢貴所以冇繼續
而家偶然試緊唔同既針清, 但都係等到塊面暗粒多到冇得夠之下先去做
平時一星期一次泥mask同一次酸黎深清
有無人買過kat von d眼影?
見到shade & light係sephora有折
不過我諗左好多日都簡唔落買matte定glimmer好
明明今朝睇cp tracking 仲喺機場
頭先落樓下無啦啦有件
等左兩個星期終於到啦
Thanks god cp包左勁多層bubble紙
今次一樣野都無碎到 好開心
打左三個no.完全唔同嘅電話都係同一把聲嚟<—- 唔爭氣笑左
2星期仲係processing 又過份d
Black friday都買左
佢1/12號話ship左 但上tracking睇3/12 accept左份件
之後就無左影 好擔心
不嬲唔急用先買
但有時都會耐到等到變急用
咁耐會唔會係寄失
我都唔算急
但係件件無啦啦去左新加坡都唔知點好
可能會轉番嚟香港呢 佢地d嘢咁神經
再唔係好想要都會變左唔期待

褔字想點
點解我覺得似死人化妝d公仔
我都一樣呀絲打,等到佛誕都未有新掃用
見到個福字真係
啲大陸人實勁鐘意 應節
最慘係見到啲comment外國人都好鍾意
明明中國風有好多唔同style
外國人邊識 外國人先覺得呢啲係中國風
即係一up就李小龍同成龍

而且mac啲限量一黎香港都係派kol派到冇貨
狗也不屌
要睇人真係 我係每次針清都爛面
好想買 dior charnelle 胭脂

諗起上次Sephora 等左20幾日
等等下其實唔係幾想要
但條氣好唔順
算啦
你睇下廣告個女人咪似十足d&g 食意粉個儍婆
我淨係買過一次LF
係上年black friday買 買咗一盒mask同一個ghd
一個星期多啲就收到 仲要送上門

之後都無買過唔知依家點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞