[選擇困難症]買唔買Kindle好(3)暨交流區

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
vol 可以直接push 落去
之前一口氣push哂成套火滾撚樣去重溫
有排睇.
食飯又睇坐車又睇痾屎又睇好鬼快睇哂
換啦
如果個普通text to speech嘅話
可以自己買micro USB to usb同use audio adapter去取代Amazon自家嘅 kindle text to speech adapter
好似呢條片
https://youtu.be/22VAaegoql4
我自己係荃灣買齊兩樣嘢50蚊有找
用緊boox note
用kindle, hk library, 漫画人
都唔慢
多謝咁多位巴打解答我問題
最後買左kobo forma 返去就開黎用
不過冇原裝皮套賣
講下好唔好用
其實pw4係咪剩係用audible先可以聲有聲書?
買左返黎睇左一本書就放左起度 仲等緊台灣amazon
好似內置埋speaker 有text to speech
不過有聲書應該得audible
Price.com d 舖頭有冇伏?
32gb paperwhite 2018 我見佢水貨個價都係1090到
唔想等到amazon 特價
好想快d入手 係香港舖頭買又驚有伏
yoho買啦 怕既話
 啱啱發現Kindle終於可以裝字體
大家有無邊隻推介?
睇漫畫就用boox
睇書kindle Oasis

有冇人上次係us 買ppw4 用bns運過黎?
佢計你幾多磅
最近bns 成日計多我磅
要一部 boox 唔該
Amazon ppw4 幾時先有折
多謝 一陣佢又計到我兩磅叫去重計
有無多 d 細字既漫畫可以參考一下?謝謝!
上星期減到89.9即刻入左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞