[選擇困難症]買唔買Kindle好(3)暨交流區

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
Amazon cn account係咪唔同喺Kindle個Amazon account
情人節試過有sale嘅
唔同地區個account冇得共用
所以你要用Amazon cn嘅話就要申請番中亞嗰ac
有冇人有買套?邊隻好
ppw4
淘寶是但一款啱口味嘅就ok
我驚唔好揸,你知ppw4後面好舒服
基本上…用 kindle 睇會更辛苦。
如果大 ipad 睇漫畫辛苦,換細部既小米 pad4 會好效果 d,除非堅持要 eink。
好爽喎 咪好似你平日睇單行本嘅size 似紙質
就黎用嚟睇漫畫仲多過睇書
7寸kindle睇漫畫勉強ok

點解send唔到。。求教學
明明email都用左 GMX
入左approved list
recipient email都係valid ge kindle.com......
reply: '535 Authentication credentials invalid\r\n'
reply: retcode (535); Msg: Authentication credentials invalid
想問下oasis個尿袋套係連埋定要再分開買
solved...
要去GMX個setting度solve 個server external output 問題。。自己google
有無巴絲比較過博閱同文石既機
邊部裝第三方app睇書會順d?
有冇人知ppw4用淘仔d套係咪琴埋都唔會sleep mon定本身就唔會熄
會有sleep mon
姐係我買左個廢炮。。。但佢識awake我訓機。。。
博閱唔建議,update完有啲字出唔到又改唔到字款,仲有好多minor bug。之前試過用kindle app同readmoo app,好lag
Pw3用家
大家通常係邊度買繁中電子書 同埋有冇人會喺博客來買
仲有係想問有冇淘寶套介紹(用緊連硬殼嗰隻 個殼同kindle差唔多重 痴撚線 想要嗰種平時放入袋 要睇嗰陣時就拎出嚟嗰種
原來有集中討論post
最近都心思思諗緊買邊部e reader好
上網睇左好多文章講kindle kobo
岩岩追post發現有部likebook mars
搞到我頭都大埋

本身決定左買kobo又驚冇咩英文書睇
Likebook mars上面有巴打講唔好用?可唔可以講下係點
唔明你講咩
總之琴埋都係有屏幕保護嗰嘅廣告/預設wallpaper
同埋你一入咗screen saver就唔會食電
殼真係啱心水隨便買就得
繁中書我會係Google買
都幾平同成日有折
不過冇kobo咁齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞