[選擇困難症]買唔買Kindle好(3)暨交流區

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
巴打係呢個post都認得我
新acc 好似係咁
你用vpn, 求其搵本免費書黎dl
成功之後就可以買其他書 (好似係)
我都會揀Harry Potter
無睇開英文書 HP可以當做習慣下睇
同埋睇過戲 會有心機睇啲
喺Amazon 買嘅Kindle 係咪買返嚟已經會有自己個account 掛咗上去?
因為香港買水貨啲舖頭話部機係全新,但打開會有人名掛住咗,因為都係透過amazon 買,真的嗎?
睇過戲就更加易明個內容,所以用hp 嚟開始係幾好
我諗oasis 1應該幾啱你嘅條件
諗番起我買嗰陣都係
但佢個包裝係全新有一次性封條
應該唔會有人用過至係
hp 成套好慣
仲未見佢有特價
你都係香港買水貨?
如果冇記錯,買個時揀左係Gift,咁架機冇login
如果冇揀Gift,好似就幫你login左

利申:我係買水貨,但架機未俾人login過
邊度? 有壞係要寄返美國整嗎
我開頭喺kindle睇都係咁
你試下用手機/電腦,網頁版咁買? (個人覺得方便啲)
第一次買之前要揀番地址係中國,求其搵個地址同電話號碼 (我用左集運啲資料)
之後就買到,可以直接傳去kindle或者去電腦再USB過去都得
我都等緊聖誕sale,不過同一本書喺美亞同德亞唔同價錢,德亞可以平一半咁滯
unlimited啲書save唔save到?
我見HP成套都係
新手一問

用開美亞 acc 可唔可以掛多個德亞入去架咁
之前好似有巴打share過點save
買boox
行android
好玩好多
kindle app , hk library app, read more app

利申
boox note +oasis
readmoo app
boox note 好貴 唔啱入門 同埋kindle app冇word wise

反而我見到大陸都好多ereader都唔貴 仲內置簡轉繁 例如京東個d 有冇人玩過?
上去京東書城睇返如果平時睇開網絡小說既可能呢d仲啱 5仙 1000字咁去計
boox nova 平好多
7 inch
android
有背光
boox 內置 reader
有即時簡字轉繁
同內置京東書城 shop
送左一月VIP
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞