[選擇困難症]買唔買Kindle好(3)暨交流區

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
Calibre 簡轉繁 裝完 plugin, edit book 入面見唔到佢
有無人都係咁?
https://unwire.hk/2018/04/26/kob-vs-kindle/life-tech/ebook/amp/

巴打絲打有呢部用後感嗎?似乎比Kindle多用途
其實download 落黎入ppw4 係咪都一樣?
唔睇漫畫, 其實入中文本書應該唔係咩大問題。
如果想買kindle ppw4 有冇話點買比較平
唔係大問題,只不過有好多野要自己人手製作,唔係好似 Kindle 咁,比錢按個掣,開個 WiFi 轉頭就收到書咁解。

睇中文書要有呢方面既覺悟,否則遲早都會放埋一邊。

至於價錢方面就幫你唔到,因為我買既時候已經係四年前。
想請教下
本身用開amazon us買書,見到心水書係amazon uk平d

如果買左uk果本,係咪要每次特登轉ac 睇?
你可以係uk買完download落Kindle
之後駁電腦將嗰本書嘅mobi檔拉出嚟save落電腦到
再轉返做us account
駁返電腦將本書拉返落Kindle到就可以了

有無人用過呢啲貼 會唔會易甩?
本身有個殼但真係重好多
而且新pw個背質感咁正
諗緊好無貼呢啲加用個袋入住算
amazon又話入台
講左咁耐有聲氣未
睇cn,睇到悶
應該同airpod 2一樣 傳足一年都仲傳緊
即係?
有佣金?
我地有冇得分錢?
唔好按入去?
唔好㩒啦
同埋建議block咗條友
佢係post one嗰陣已經鳩鳩地
話我地係打手
其他地區都可以熄廣告㗎
同返cs講就可以了
無左了
好想買
日本機無得熄
中亞ac之前無得send to kindle 而家仲係咪咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞