[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#22

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
隔離post見到有隻VX3479 2899人仔
21:9 34" HDR 1440p 100hz freesync
有冇咁抵玩
打機有機會推唔盡
其他都得

後悔冇出2070
哩兩隻都有興趣 !不過無京東AC
請教下…直送香港要加幾錢?

聽聞京東直送 包裝保護…會差過淘寶!
我睇佢直送上門加幾十蚊人仔再加20港紙
我應該去淘寶買C27G1 !
早幾日見到香港代理 mag271c 、MAG241C 賣緊2千8
c27g1 加左100蚊 家陣1699
佢1000減100 都要1599
原本尋日1499
2080ti 就推得盡
決定去京東買mag271cr 1999

但運費要84人仔 加20港紙送上門
新手留名
黎緊應該會出張rx590
請教下1080P 24吋或以下
係咪1k有交易?邊隻抵玩
我買咗cfg73 24吋
但out 你budget
落黃金睇啱邊隻就買
幫朋友,砌機21''有咩平推介
打機?文書?
平用就走一轉黃金,睇啱就買
Thanks
hkc呢個牌子評價如何?
[url]【24英寸2K显示器PS4高清电竞吃鸡游戏无边框超薄液晶台式电脑屏幕】https://m.tb.cn/h.3qu39cf?sm=899846 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥PjPnbLDjEvN¥后到👉淘♂寳♀👈[/url]

頭先睇淘寶
發現有24' 2k ips mon
唔洗$800
先唔講d 色水冇保障,一陣壞左真係冇仇報,香港退唔到貨之餘,電子野過關本身就有風險
800壞左就算啦,仲要保養咩
有得直送香港
各位BENQ mon係邊到買好, 想買隻EW2775ZH
要包0光死, 最好有得先試後比錢, 最小都有得即場試即場換
THX
順手問埋<$2000呢個價位 除左EW2775ZH仲有冇更好選擇
巴打們有無推介
我想買隻27吋mon
平時文書,打機打cod pubg多
行緊1060 6gb
2000蚊左右

我有個特別問題想問,其實多唔多mon 有高低調校,呢樣野對我黎講幾重要
哩部好似唔錯, C27G1 budget around $2500..主要睇下戲, 打ps4, display card 未決定好但應該係RX580
https://youtu.be/5d1eqNXx_dg

韓國國內最近要開賣34GK950G/F,
甚至做了廣告要賣這款螢幕吧...
果然這兩款是LG自己認為很重要的主力產品

係幾好架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞