[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#22

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有無人喺taobao買過mon? Dell mon 香港 Dell會唔會保養返?
睇黎香港代理都唔會入隻acer xv272u

諗緊去京東買

有冇巴打試過京東買電器之類,壞左要點退?
貴個隻運費?
係呀 7200yen
我用左平個隻,好後悔
你張單幾時到
話下星期一,但google 完發現平個隻用垃圾APEX, 貴個隻係用DHL
有個幾傻仔既問題
我張枱細, 新mon隻腳太後, 頂牆, 令個mon太前, 睇得唔舒服
有兩個辦法:
拆腳, 搵野撐起個mon
將mon掛/釘牆
有冇人有過同樣問題+點解決 thank you!
換新電腦枱
張木枱買樓已經有 fix死左
轉vesa 架?
換埋樓
大家點睇kg251q bmiix?
2200好似幾好?
岩岩睇緊…淘佬 mag271cr 官方做緊1999人仔 2K 版 2399人仔
有間鋪就做到1799人間,問過無得順豐直運…要用集運!

newegg /amazon 暫時睇都 2千4HKD ,未計運費

諗緊等唔等聖誕去… newegg /amazon 買
淘佬係咪姐個淘寶 大陸d集運會唔會扔爆

newegg之前睇好似 free ship

我都等緊聖誕
咁多位師兄
小弟睇岩 benq EW3270U 32吋 4k hdr
價位大既4900~5300

想問下除左benq 之外
而家有咩mon 係32吋 4k 有hdr?
個價又唔會差太遠
淘寶係網店就算唔驚運都驚mon質素差
newegg/amazon至少係大型百貨公司
mon呢d淘寶好多cheap. 野
有fd 係 淘佬…雙11買左 c27g1 集運落黎…無光死點!
個盒外面有層 o拍 o拍 紙! 不過近排雙12 都驚暴力運輸
咁多位巴打想問下,如果budget得1000鬆d,買邊隻係咪冇乜分別?
香港仲有鋪sell AW3418DW 16000$
冇了
再上應該係U3219Q dell online sales 6千9(好似係)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞