[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#22

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Newegg asus 個護眼mon是咪好黃的
想唔好咁黃
將你macbook個mon set 30hz試下咪知
搵到個教學可以推去佢60hz 但巴打你覺得部LG 27uk600抵唔抵?本身想買u3417w 見newegg有5000但今朝再睇要6000
HDMI 1.4 出到3840X2160 30Hz
HDMI 2.0 出到3840X2160 60Hz
你隻係HDMI 2.0?
Dp port嚟 線可以淘寶姐
你睇開retina
睇u3417w 3440X1440應該會覺得唔夠清 但視野大左
咁姐係27 uk600啦 巴打你仲未買到mon?
我5月個陣買左27uk600
唔係話要換咩mon咩你 買咗幾銀?
4千6
未咁快換mon啦
等緊34吋21:9 5120X2160 DCI-P3 出直下底背光
咁姐係27 uk600啦 巴打你仲未買到mon?
我5月個陣買左27uk600
唔係話要換咩mon咩你 買咗幾銀?
4千6
未咁快換mon啦
等緊34吋21:9 5120X2160 DCI-P3 出直下背光
出直下式背光係咩意思?

一定好撚貴
我都係咁 但佢地d spec一樣係差可唔可以轉咋嘛

如果唔洗轉冇所謂啦
27UK600 d spec 係差?
屌 依家睇多次你句野先明
好似係冇得升降 不過我買左 是鳩但
直ship香港?比多幾銀?
3000 yen
但直送香港唔洗俾8%稅,所以最尾好似都係多幾百yen
係,差個高低升降。 但平成萬幾yen就唔要都冇所謂啦
但開頭我睇英文真係寫650
但睇番日文就變600
有d失望
600 650 同850塊panel唔係一樣架咩
係850有hardware calibration
Newegg Acer et322qk 仲有$2900

冇black Friday咁抵但都好平
用緊XB271HU
岩岩打完機發覺左下角有粒燈好似突然唔夠光 正面可以睇到個粒燈得返微亮
但又唔係死點黑點個D 轉黑色既話就無左 一有返顏色先會SHOW返出黎
應唔應該CALL保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞