開始進行冒險

1001 回覆
19 Like 63 Dislike
換算返得果14敏
隻狼成60敏
比你閃到一下咪算好彩
出文啦,答咗
主角能力值係會影響劇情
如果一開始你地揀全敏
第2階段測試應該拎左第1
但應該連學院都入唔到
仲好講,打完擂台冇經 快啲end turn 好冇

魔幻水晶果度就會踢你出黎
之後唯有揀其他學院入
如果揀左入去史萊姆學院
主角依家應該屈緊機
所以冇,因為要食哂啲女導師
切磋丫麻
唔好太介壞
遲D主角大把機會升級
文呢,個post 就爆都未有文 唔會介懷,最緊要食咗趙紅月先
黎緊黎緊
樓主準備好開2啦
痴撚線講明唔打得都揀出技 上面
之前諗起轉生變史萊姆冒險者評級 就係附魔落把劍到 樓豬有寫埋 ok wor呢個方向有把野寫
幸運同20%閃避呢
咁高幸運都逃走唔到
. 選擇逃跑
逃跑成功

F! 年紀太大了嗎? 這行動力也太.... 下一個!

新生甲: 哈哈! 竟然是F! 在第一回合看到那老頭的攻擊,我還嚇了一跳... 看來只是碰巧打出來的吧...
新生乙: 話說這老頭差點就給那白狼咬死了吧....

葉文: .老頭你這模樣真是慘啊! 果然上了年紀行動力也不便了嗎... 放心放心, 日後你有危險兄弟我會照看著你的!

B+! 下一個!
朱廷: 廢渣果然是廢渣, 什麼時候我們天蘭學院連廢渣也收入學了? 都不會好好篩選的嗎?

A! 這女孩天賦不錯! 力量和敏捷掌握得很好!
新生丙: 看到了嗎! 筠韻差不多毫無髮傷呢... 這階段第一名也是她吧...
新生乙: 力量那麼高, 連敏捷也破表, 這屆新生還有誰能與她匹敵啊...

C!下一個!
C+!下一個!
D!下一個!

學院導師: 好了, 你們都完成第2階段了, 現在公佈第2階段排名:
1.筠韻
2.顏天
3.朱廷
4.葉文
5.袁典
6.新生乙
7.新生甲
8.新生丙
9.新生丁
.
.
.
.
39. .
40. 學渣

學院導師: 接下來是最後一個階段. 這階段有點特別,會測試你們各人的震攝力. 震攝力天賦越高的人, 將來若有機會踏入白銀階級, 捕獲魔物成為背後靈的難度便會越低, 且相對能捕獲更高階的魔物! 由於你們的程度都還比較低, 因此我們會使用低級魔物: 小兔兔 作為測試你們的震攝力. 我會依據魔物的恐懼程度作為評分標準.

A. 打開道具
B. 打開稱號
C. 準備開始測試
A
可能無睇清楚就揀左
20%閃果個閃左一下啦
補左3HP
我都好憎 養成RPG係咁
不過可以扮廢入最差一班要miss補課再show真功夫
逃走主要睇敏捷, 並不是幸運
2300件兔肉嚇撚死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞