開始進行冒險

1001 回覆
19 Like 63 Dislike
都係
但復活浪費時間 少其他人好多光陰
有冇魔劍士
冇話食完會回血 我博佢唔回哂有人幫佢
點解會少好多光陰 60歲之後唔會老啦
唔轉職都得,不過想啲學殺同食女
其實個故好撚正,好想睇佢變到好勁,之後屈人機
唔係點夠之前玩睇啲巴打玩
其實我諗緊啲白光係咪暗示緊佢會有齊五行,之後混合咪變白光咁既伏筆
主角光環
葉文: 不怕啦! 有天賦總比沒天賦好唄! 許多人一生也沒辦法轉職, 我們算比較好了! 知足就好!
顏天: 我可是要超越傳說中那個葉真的人! 以我這超越凡人的天賦! 想必不難吧! 哈哈哈
葉文: (表情顯得有點不自然) 超越葉真嗎... 我也想呢...
你們說的是那個天蘭城史上唯一一個達到傳奇一星的葉真嗎?
顏天: 是丫! 除了他還有誰呢!
我也曾聽聞他的名號, 看來他的名號在天蘭城真的是無人不曉呢!

你們在談什麼談得這麼高興呀?
眾: 唐導師你好!
唐月:看來你們在入學前已混熟了呀! 這是一件好事! 你們在入學後可能會被分在同一班, 之後相處的時間可長了! 記得要互相扶持呀!
葉文: 知道了唐導師, 我們會的!
唐月: 好了, 事不宜遲,那我們現在前往天蘭學院吧. 關於學院的事宜就邊走邊說吧!
眾:好的!

唐月: 天蘭學院常常被別人稱為貴族精英學院, 想必原因你們想清楚的吧! 若果要從正常途徑入學, 第一個條件是必須為14歲或以下的小孩, 光是這一點, . 你就不合格了哦!
.: .....
唐月: 因此,若果不乎合這個條件的人想入學, 就必須從遴選的途徑, 亦即是你們這條途徑入學. 不過這條途徑競爭極大, 從這途徑入學的成功率極低, 因此你們可算是被選中的幸運兒哦! 要為此而驕傲哦!
顏天: 唐導師我的天賦可是極高哦! 天蘭學院可是被我選中的幸運兒哦! 要為此而驕傲哦!
葉文: 哈哈! 這傢伙在模仿唐導師的語氣...
唐月: 你這小子.... (確實這小子天賦極高... 他能入學天蘭學院說不定真是我們幸運呢...)

A. 你們不要打斷唐導師啦, 我想繼續聽!
B. 我天賦雖然不高, 不過能入學天蘭學院也是我的實力哦!
B
咁就要靠你地努力啦
成日畀人搶答 想玩單機版
我之前有問過你地想唔想轉頭5個人答案中最多人揀果個架
不過你地話唔轉, 都係用返鬥快
5個人既話有排玩
Aggre
咁就要鬥兵貴神速啦
兵貴神速好啊
巴打識唔識架 錯失咗加好感度既機會喇
主角魔武雙修 但最緊要幸運

btw 打完擂台竟然唔升呢
我淨係想快啲入主線 冇諗過食女
我都想知點解冇升lv
咁更加要A啦
樓豬想偷我地雞 等緊加點升幸魔敏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞