羽絨/風褸/旅行用品討論[8][黑五後] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
性能呢
有冇人有著
點解the north face講得
columbia就唔得
我以為差唔多level
Marketing 就差唔多level
Columbia 啲嘢又貴又渣
其實我只係覺得colum d野唔值個價,唔係覺得佢渣,佢有折既話其實我覺得ok
見咁重都唔會想著啦 同一個暖度點解唔揀d輕身
不過無可否認佢日版啲款真係靚嘅
去韓國light版夠唔夠
咁我決定跟咁多次巴打意見買montbell la
巴打我岩岩留咗tg俾你傾
montbell性價比高,同埋reecho都唔差,但好多人見佢唔係外國野就覺得廢
有無montbell 嘅風褸hardshell 推介? 類似Arcteryx Beta SL Jacket
我見你地好似淨係推介permafrost light, 唔該哂
Black S
同TORRENT FLIER JACKET
有乜分別 輕啲?🙇‍♂️
Columbia 啲野好似都平過north face 一截
收件男裝Atom Lt M size
https://t.me/ooohnooo
好似係,岩岩行過見到d fleece都係300幾蚊,防水褸1000
巴打識貨
Reecho真心唔差。cutting又fit
件Storm 用 3-layer GORE C-KNIT . 靚d 料咁囉.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞